Drula a castigat procesul cu sindicatul lui Radoi: „Sper ca noul ministru sa nu stea ghiocel”. Oamenii lui Radoi, deranjati ca au fost facuti „cartel” mafiot

politica

Catalin Drula, fostul ministru al Transporturilor, a anuntat luni ca a castigat procesul in care sindicatul lui Ion Radoi l-a dat in judecata pentru „defaimare”.

„Astazi am castigat procesul pe care mi l-a intentat USLM, sindicatul de la metrou. Ma acuzasera de defaimare pentru ca as fi facut ‘afirmatii care au avut un impact foarte mare asupra demnitatii, onoarei si reputatiei membrilor USLM’.

In fapt, nu am facut decat sa nu intorc capul si sa spun niste adevaruri pe care zeci de ministri le evitasera.

Sper ca noua conducere a ministerului sa nu revina la vechile practici prin care ministrul sta ghiocel in fata intereselor nelegitime ale unor lideri de sindicat”, a anuntat Drula.

Judecatoria Sectorului 1 a decis sa respinga cererea Unitatii Sindicatul Liber Metrou impotriva lui Catalin Drula.

”Respinge exceptia lipsei calitatii procesuale active ca fiind neintemeiata. Respinge cererea ca fiind neintemeiata. Obliga reclamanta la plata catre parata a sumei de 4.926,80 lei reprezentand cheltuieli de judecata”, se arata in decizia instantei.

Decizia poate fi atacata cu apel in termen de 30 de zile de la comunicare.

Fostul ministru al Transporturilor a avut mai multe conflicte cu reprezentantii sindicatului de la metroul bucurestean.

In luna martie a acestui an, Catalin Drula l-a numit pe Ion Radoi, liderul sindicatului de la metrou, ”lider de cartel” pentru ca a initiat protestul la metrou din primavara care a blocat o zi intreaga circulatia in Capitala.

“Liderul de cartel Ion Radoi a decis ca bucurestenii nu conteaza, ca singurul lucru care trebuie sa conteze sunt banii firmei pe care o controleaza. Radoi, s-a terminat! Ceea ce ai facut zeci de ani nu mai merge”, a declarat Catalin Drula.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: