Drula il anunta pe Iohannis ca va fi demis daca se ajunge la suspendare: „Acel vot va trece. Romanii sunt foarte furiosi ca au fost inselati, noi toti am fost inselati”

politica

Vicepresedintele USR Catalin Drula a anuntat, miercuri seara, ca este convins ca presedintele Iohannis ar fi demis din functie daca se va ajunge la suspendarea acestuia.

„A distorsionat grav jocul politic in Romania un personaj, si anume Klaus Iohannis, care si-a incheiat cariera la nivel inalt in politica. Si-a construit-o pe frauda, ne-a promis ca ne scapa de PSD, a venit cu mesaj anti-PSD, a castigat popularitate in felul asta, a girat niste oameni care erau PSD dar nu pe rosu, pe galben, si de la inaltimea credibilitatii sale… nu mai are acum credibilitate, este prabusit. Eu sper sa discutam cat de curand la modul trecut”, a declarat Drula la Profit TV.

„Daca se va ajunge la suspendare si va fi acel vot, eu cred ca ar trece. Stomacul meu de politician imi spune, chiar daca nu am datele statistice. Romanii sunt foarte furiosi ca au fost inselati, noi toti am fost inselati. Practic noi am fost evacuati de la guvernare si principalul actor al acesti miscari a fost Klaus Iohannis, care a mosit acest USL, de unde provine de altfel”, a subliniat Drula.

„La vremea respectiva m-am bucurat ca a castigat, a fost un mare orizont de speranta”, a mai spus Drula despre victoria lui Iohannis in fata lui Ponta.

El a promis ca USR ca lupta cu actuala coalitie „peste tot”.

„Ne vom lupta cu acest monstru PSD-PNL cu UDMR in coada peste tot, o sa-i talonam si o sa-i tinem pe cat ne permit mijloacele, o sa dezvaluim ce sa fac”, a promis Catalin Drula.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: