Drula il trage de urechi pe Grindeanu: „Omul lui Dan Voiculescu pus in fruntea CNAIR isi face de cap cu autostrada Ploiesti-Brasov”

politica

Fostul ministru al Transporturilor Catalin Drula (USR) a anuntat, joi,  ca proiectarea autostrazii Ploiesti-Comarnic-Brasov este blocata si de 3 luni nu se mai intampla nimic pe acest proiect. ”Domnule Grindeanu, poate intre doua interviuri si trei plimbari pe santiere, va ocupati putin si de proiectele mari de investitii”, a transmis Drula.

”De 3 luni nu se mai intampla nimic pe acest proiect, pentru care am semnat contractul de proiectare in februarie. In 2021 trebuia sa avem (cf. calendar contractual) traseul final aprobat si batut in cuie, bazat pe cele doua analize multi-criteriale faza 1 si faza 2. In plus, si investigatiile de teren preliminare realizate deja. Nici macar primul livrabil, analiza variantelor de traseu faza 1 (AMC1), nu a fost indeplinit, desi cand am plecat de la minister era programat pentru 14 septembrie”, a scris Drula pe Facebook.

Fostul ministru afirma ca, in perioada in care a fost la minister, ”contractorii erau tinuti din scurt, cu termene urmarite si sedinte de progres”.

”Acum, pare ca consultantul Consitrans isi face de cap si e lasat sa ignore responsabilitatile contractuale. Sa aiba legatura asta cu numirea de catre PNL ca presedinte al Consiliului de administratie al CNAIR a omului lui Dan Voiculescu, chiar fostul director general timp de 6 ani al firmei Consitrans?

Dle. Grindeanu, poate intre doua interviuri si trei plimbari pe santiere, va ocupati putin si de proiectele mari de investitii. Mai ales ca despre autostrada Ploiesti-Brasov v-am intrebat la audieri si v-ati luat un angajament”, a subliniat Drula.

Presedinte al Consiliului de administratie al CNAIR a fost numit Bogdan Pascu, fost vicepresedinte al partidului lui Dan Vouculescu. Numirea a fost facuta de Dan Vilceanu dupa ce USR a fost fortat sa plece din guvern.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: