news

„Du-te la Antena 3. Esti asteptat acolo”. Oreste l-a determinat pe un jurnalist sa plece din studio. Acesta l-a laudat pe „individul in alb”

Oreste Teodorescu l-a determinat pe Alexandru Cautis sa plece, marti seara, din studioul Realitatea TV. Cautis ii luase apararea „individului in alb”, colonelul care a coordonat represiunea din Piata Victoriei.

Teodorescu si Cautis au avut un schimb de replici timp de 30 de minute. Cautis, care tocmai publicase un interviu cu colonelul Catalin Paraschiv pe kamikaze.ro, s-a straduit sa il apere pe acesta. Oreste l-a indemnat sa plece la Antena 3, un post care s-a remarcat si cu ocazia acestor proteste prin numeroase manipulari.

„Pa, pa Alex, la revedere! Te asteapta Antena 3, Alex! Du-te la Antena 3. Esti asteptat acolo. Fii barbat du-te acolo. Sa ne mai cauti peste 20 de ani!”, i-a spus Oreste lui Cautis.

Ulterior, Cautis a scris pe Facebook ca numerosi procurori de la DNA si DIICOT i-au dat mesaje prin care il laudau pe colonelul Paraschiv.

„Multumesc procurorilor din DNA si DIICOT care mi-au transmis incurajari dupa linsajul inexplicabil de aseara de la Realitatea. Mesajul lor a fost fara echivoc: Colonelul Paraschiv a fost mereu un partener exemplar al celor doua Parchete in lupta cu coruptia si crima organizata. Probabil ca asta ii deranjeaza pe multi…”, a spus Cautis.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Luni aflam ordinea candidatilor la europarlamentare, pe buletinele de vot. 542 de candidati, pentru 33 de locuri in Parlamentul European

Presedintele Biroului Electoral Central (BEC) va efectua, luni, 29 aprilie, tragerea la sorti pentru stabilirea…

6 ore ago

Numarul deceselor provocate de inundatii in Kenya creste pe masura ce se anunta ploi torentiale in continuare

Peste 70 de persoane au murit in Kenya din martie, din cauza inundatiilor declansate de…

6 ore ago

Japonia: Cutremur de 6,5 grade in Insulele Bonin

Un cutremur cu magnitudinea de 6,5 grade a lovit, sambata, Insulele Bonin din Japonia, a…

6 ore ago

Dmitri Medvedev: Moscova ar putea confisca activele private americane din Rusia daca SUA vor confisca rezervele inghetate in Occident ale Rusiei

Rusia ar putea raspunde confiscarilor de rezerve valutare rusesti inghetate in Occident de catre SUA…

6 ore ago

Sute de arestati in protestele pro-palestiniene ale studentilor din SUA. Oficialii universitatilor vorbesc despre infiltrarea unor „manifestanti profesionisti”

Protestele pro-palestiniene au continuat si in noaptea de vineri spre sambata, 27 aprilie, in marile…

6 ore ago