Dulaii lui Firea. Tentativa de intimidare, Gabriela Firea a asmutit Antena 3 impotriva celui mai activ opozant al ei

politica

Adrian Ursu si Oana Zamfir de la Antena 3 l-au atacat, vineri, extrem de violent pe consilierul general Ciprian Ciucu (PNL). Acesta este cel mai activ opozant al Gabrielei Firea din Consiliul General al Capitalei.

Ciucu da publicitatii zilnic informatii despre abuzurile comise de Gabriela Firea sau despre contractele dubioase pe care le incheie primarul Capitalei. Vineri, la cateva ore dupa ce Ciucu a scris „Sa-ti fie rusine, Gabriela Firea”, Antena 3 a difuzat o asa-zisa ancheta in care sustine ca Ciucu a beneficiat de „milioane moca”.

Adrian Ursu si Oana Zamfir au publicat modul in care fundatii infiintate de Ciucu au primit fonduri pentru a derula anumite programe, sugerand ca ar fi avut loc ilegalitati.

„Ciprian Ciucu si Cristian Ghinea, doi dintre apropiatii Monicai Macovei, au facut afaceri de milioane de euro.

FDSC deruleaza un important program prin care finanteaza cu peste 36 de milioane de euro pentru ONG, beneficiara fiind si Romania.

Centrul Roman de Politici Europene (CRPE) a fost fondat de Ciprian Ciucu. CRPE a primit in doua transe, in doi ani de zile, o suma care ajunge la 500 de mii euro, primita in sapte transe, construite de Ciucu si care are legaturi foarte stranse cu Cristian Ghinea, fost ministru al Fondurilor Europene, pe de o parte platea, pe de alta parte primea bani.

Ciucu devine primitor de bani prin relatia cu Ghinea. Ghinea ca sa nu ramana dator creeaza o noua entitate, HP Advising, care primea acei bani. Ciucu si sotia sunt fondatori la HP Advising, iar in cealalta parte este Ghinea impreuna cu partenera sa de viata, pe care nu a trecut-o in declaratia de avere, pentru ca au o relatie de concubinaj”, a atacat Antena 3.

Ciucu a acuzat de mai multe ori in trecut faptul ca trustul Intact este alimentat cu fonduri de la bugetul Primariei Bucuresti prin intermediul unor evenimente organizate in parteneriat.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: