externe

Duma de Stat de la Moscova propune crearea unei variante autohtone a jocului The Sims, care sa laude „valorile traditionale rusesti”

Duma de Stat din Rusia a propus crearea unui analog rusesc al jocului The Sims, care sa fie insa in concordanta cu „valorile traditionale rusesti”.

Mai multi deputati din partea partidului Rusia Unita, al presedintelui Putin, au criticat in mod vehement originalul The Sims si in special ultima parte a acestuia: in opinia lor, jocul „promoveaza in mod activ miscarea LGBT si stilul decadent occidental”.

Parlamentarii au declarat ca este necesar sa se creeze un „simulator de viata” similar, care va fi insa in conformitate cu „valorile spirituale si morale traditionale rusesti”.

Deputatii vor sa dea versiunii rusesti a jocului o functie educativa, astfel incat „adolescentii sa invete legislatia rusa, normele de comportament in societate si abilitatile de a construi relatii familiale sanatoase, inclusiv de a fi parinti in cadrul unor familii traditionale rusesti”.

Reactia internautilor rusi nu a intarziat sa apara, multi tineri intrebandu-se, pe conturile lor de Telegram si Vkontakte, daca jocul va include si consumul excesiv de votca, corectiile fizice aplicate sotiilor si alte „valori traditionale” rusesti.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Recent Posts

Budapesta se opune planului NATO de ajutor pe termen lung pentru Ucraina: „Misiune nebuna”

Budapesta nu va participa la planul pe termen lung al NATO de a sprijini Ucraina,…

19 minute ago

In timp ce Ucraina primeste avioane F-16, fortele ruse cer cu disperare pusti de vanatoare pentru a dobora dronele: „Avem nevoie de pusti, avem nevoie de pusti!” – Video

Diferite epoci de razboi se ciocnesc in Ucraina sfasiata de razboi, evidentiind un contrast dramatic…

46 de minute ago

Ciolacu sustine ca „nu stie” cati PSD-isti au dosare penale. El nu stie nici cine este Ion Doldurea, candidatul PSD la Primaria Caracal

Marcel Ciolacu sustine ca nu stie cati candidati cu dosare penale are PSD pentru alegerile…

51 de minute ago