Dupa Badea, si Gadea ii ATACA pe romanii din diaspora: „Sa doresti MOARTEA cuiva este dovada de stalinism”

news

Vedetele Antena 3 au declansat un razboi cu romanii din diaspora, pe care ii acuza acum de amenintari cu moartea.

Mircea Badea s-a plans in emisiunea lui Mihai Gadea ca a primit mesaje pe Facebook in care fiul sau in varsta de un an era amenintat cu moartea.

„Fac fata unui val de injuraturi si de amenintari ca in vremurile basismului acerb”, a spus Badea.

„Eu am spus asa, pentru ca am vazut ca se tot perpetua  aceasta treaba si devenea din ce in ce mai deranjanta prin aroganta si agresivitate, si anume expresia care denota o mentalitate, ‘ne-am luat tara inapoi’. Pe mine ma deranjeaza aceasta expresie rau. Mi se pare o expresie nesimtita, in neconformitate nici cu logica elementara, nici cu bunul simt cetatenesc. Mi se pare pur si simplu o mizerie”, a explicat Mircea Badea.

Incercand sa para cat mai impresionat, Mihai Gadea i-a luat apararea lui Badea si i-a acuzat pe romanii din diaspora de „stalinism”.

„Mie mi s-ar parea foarte important, pentru toti cei care au trecut o ora, o zi sau niste ani prin strainatate, prin Occident sa fi invatat in primul rand ce inseamna democratia, sa te comporti ca atare, sa nu doresti moarte cuiva care spune niste lucruri. Adica aceasta intoleranta, aceasta nebunie a intolerantei este stalinism”, a declarat Gadea.

Totul a inceput dupa ce Badea le-a transmis zilele trecute romanilor de afara sa „taca dracu’ din gura”.

”Avand in vedere ca sunt tot felul de facturi de achitat la nivel public, ma gandesc daca cei care spun ca si-au luat tara inapoi nu platesc si impozite sau si-au luat tara inapoi pe banii altora (…) Ca daca ti-ai luat tara inapoi pe banii altora nu prea e in regula, zic eu. Sa mai spui ca ti-ai luat tara inapoi, taci dracu’ din gura, zic eu (…) Nu platesc niciun impozit in Romania dar au senzatia ca daca trimit bani si cumpara biscuiti de ei membrii familiei, e un act eroic, suprem cetatenesc”, a declarat Mircea Badea in emisiunea Sandrei Stoicescu de la Antena 3.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: