politica

Dupa ce au anuntat ca vor candida impreuna la prezidentiale, Dragnea vrea sa-l dea pe Tariceanu pe mana DNA

Liviu Dragnea a anuntat sambata ca PSD si ALDE vor avea candidat comun la alegerile prezindetiale din acest an, insa a inchis brusc subiectul cand a fost pus sa dea un nume. Pana acum Dragnea nu a spus niciodata direct ca se viseaza la Cotroceni, dar si-a pus subalternii din partid sa-i laude competentele prezidentiale.

In schimb, Tariceanu a raspuns cu fiecare ocazie cu care a fost intrebat ca el crede ca ar face cel mai bine fata acestei competitii.

Dragnea s-a aratat luni iritat ca Senatul nu voteaza mai repede cererea DNA care priveste urmarirea penala a liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu.

„Eu cred ca pana la sfarsitul lunii martie ar trebui sa se voteze si o sa vorbesc si cu colegii mei”, a raspuns Dragnea, intrebat fiind despre faptul ca in Biroul Permanent al Senatului a fost prelungit, din nou, termenul privind cererea de urmarire penala pe numele lui Tariceanu, la propunerea a 4 senatori PSD.

Aducandu-i-se la cunostinta faptul ca termenul a fost prelungit pana in luna aprilie, Dragnea a reiterat: „Nu stiu, poate pana la sfarsitul lui martie ar trebui sa se voteze. O sa le spun colegilor mei si parerea mea”, a replicat presedintele Camerei Deputatilor.

Intrebat daca va avea o recomandare pentru senatorii PSD in ce priveste votul, el a raspuns: „Sunt suficient de maturi ca sa voteze singuri”.

Biroul permanent al Senatului a stabilit pentru 2 aprilie termenul final acordat Comisiei juridice pentru un punct de vedere referitor la cererea DNA.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Pentagonul a alocat o suma record pentru productia de noi sisteme HIMARS: 861,3 milioane de dolari

Departamentul american al Apararii a semnat un contract cu Lockheed Martin Corporation pentru productia de…

52 de minute ago

Ciolacu nu mai taie in carne vine: „E evident ca noi am pierdut razboiul cu retailerii”

Premierul Marcel Ciolacu s-a declarat joi invins in "razboiul cu retailerii". El a avut mai…

3 ore ago