Categories: politica

Elena Udrea, din nou de rasul internetului. Tine sa dea lectii de istorie insa face GAFE jenante

O postare a Elenei Udrea pe Facebook, in care tine sa dea lectii de istorie, a devenit virala. Pentru a exemplifica puterea Bisericii, Udrea sustine ca Ginghis Han a ajuns la portile Romei, de unde a facut cale intoarsa la vederea Papei.

„Sa va aduc aminte o intamplare reala: cand Gingis Han a ajuns la portile Romei cu gandul sa o cucereasca, Papa a iesit cu toti episcopii si clericii Vaticanului cu cruci si steagurile bisericesti sa-i intampine…Gingis Han a ramas mut si impresionat dandu-si seama ca in fata acestei procesiuni orice batalie este inutila. A ordonat retragerea si dusi au fost. Trageti concluzia dvs. despre rolul bisericii in istoria omenirii”, i-a scris Udrea unui internut care ii solicita sa dea un exemplu pozitiv privind rolul Bisericii in isoria omenirii.

Postarea Elenei Udrea a devenit imediat virala, intrucat Udrea l-a incurcat pe Ginghis Han cu Attila Hunul. In 452, hunii au invadat Italia si au cucerit mai multe cetati, inclusiv Padova si Milano. Papa Leon I a fost cel care a salvat orasul de la distrugere, atunci cand Attila si hunii sai s-au apropiat de Roma pentru a o cuceri.

Ginghis Han a trait intre 1162 si 1227, in timp ce Attila Hunul a dus razboaie cu peste 700 de ani mai devreme, el traind intre 406 si 453.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Polonia vrea sa-i trimita inapoi in Ucraina pe barbatii care au fugit de incorporare: „Multi polonezi sunt indignati cand vad tineri ucraineni in hoteluri si cafenele”

Ministrul polonez al Apararii, Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, a declarat ca Polonia este pregatita sa ajute Ucraina…

O oră ago

Clotilde Armand si-a depus candidatura cu un mesaj ofensiv: „Marcele, priveste-ne cu atentie. Noi suntem cei care te vor trimite inapoi la covrigarie”

Clotilde Armand si-a depus, joi, candidatura pentru un un nou mandat la Primaria Sectorului 1.…

2 minute ago

Ciolacu si Grindeanu au mutat guvernul la Timisoara ca sa-l ajute pe Simonis sa castige alegerile. Promite stadion si spital la Timisoara

Premierul Ciolacu, avandu-l alaturi pe Sorin Grindeanu, au organizat sedinta de guvern de miercuri la…

25 de minute ago

Tancul drona de 12 tone. SUA testeaza o varianta mai mare si mai puternica a unui tanc drona robotizata de tip Terminator – Video

DARPA (Agentia americana pentru proiecte de cercetare avansata in domeniul apararii) a anuntat ca programul…

18 minute ago

Un guru al sondajelor din Marea Britanie se asteapta la un nou referendum pentru Brexit pana in 2040

Politologul britanic John Curtice a prezis ca un nou referendum privind apartenenta Marii Britanii la…

17 minute ago