Emisiunile cu penali ale lui Cristache (TVR), audienta aproape de zero. Dragos Patraru, furios: „Il caut si-l joc in picioare, ma doare ficatul”

news

Dragos Patraru, realizator al emisiunii „Starea natiei” de la TVR, este furios pe colegul sau, Ionut Cristache, ca emisiunile sale cu penali si alti invitati de casa ai Antena 3 si RTV coboara drastic audienta postului chiar inainte sa inceapa emisiunea sa.

Ionut Cristache a fost adus de la Antena 3 la TVR pentru a realiza emisiuni politice cu aceeasi invitati care populeaza studiourile postului condus de Gadea: politicieni si afaceristi trimisi in judecata de DNA, precum si analisti specializati in derularea de campanii impotriva procurorilor anticoruptie. Patraru, a carui emisiune incepe imediat dupa cea a lui Cristache, este furios ca acesta ingroapa cu penalii lui audienta postului.

„Cea mai mare frica a mea, cand ma uit dimineata pe audiente si eu am d’astea rele dimineata, deci ma doare ficatul, m-a lasat saptamana trecuta Cristache la 0,1. Deci am zis a doua zi ca intru in turnul ala si-l caut, nu stiu unde are biroul, si-l joc in picioare. Deci am avut asa o pornire, ma doare ficatul, mi se pune splina, este ceva fizic”, a spus Patraru intr-o dezbatere despre „Frica in presa”, citat de jurnalistul Ionel Stoica.

Ionut Cristache realizeaza emisiunea „Romania 9”.

Cristache s-a facut remarcat la Antena 3 prin mai multe gafe jenante si prin campanii de manipulare politica a telespectatorilor.

Can Cristache a fost transferat la TVR, sefa postului, Irina Radu, a anuntat  ca acesta va realiza un „nou produs de tip talk-show”.

„Aveam nevoie de un tanar cu experienta care sa construiasca, impreuna cu o echipa, un nou produs de tip talk-show, adaptat nevoilor si cerintelor pietei. Televiziunea publica are nevoie de un concept diferit, de o altfel de abordare, de o noua perspectiva, mai mult curaj, imaginatie, verb potrivit si pentru publicul mai tanar”, a afirmat Radu intr-un comunicat de presa.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: