politica

Escaladare a conflictului dintre USR si PNL: „PNL sa opreasca atacurile. In PNL sunt peste 7.000 de traseisti”

USR PLUS a dat publicitatii, marti, un comunicat de presa dur la adresa PNL dupa ce Secretariatul General al PNL le-a cerut filialelor locale sa-i identifice pe traseistii care au trecut la USR.

”Alianta USR PLUS cere public PNL sa opreasca atacurile impotriva candidatilor sai, dupa ce in presa au aparut informatii conform carora conducerea PNL le-a cerut organizatiilor din tara sa numere cati candidati USR PLUS la alegerile locale provin din alte partide.

Cetatenii romani au nevoie de solutii, nu de scandalul cu care i-au obisnuiti politicienii in ultimii 30 de ani. Mai ales acum, in criza provocata de pandemia de COVID-19.

Apelul Aliantei vine in contextul in care in presa au aparut informatii ca Secretariatul General al PNL strange informatii despre candidatii USR PLUS la alegerile locale din tara care in trecut au facut parte din alte partide.

Alianta USR PLUS atrage atentia ca PNL ar trebui sa verifice propriile cifre legate de candidatii traseisti din tara. Datele de la Autoritatea Electorala Permanenta arata ca in total peste 7.000 de candidati de pe listele PNL la consiliile locale si judetene sunt fosti membri PSD si ALDE. Dintre ei, aproape 500 candideaza la primarii: 225 de la PSD, 100 de la ALDE”, se arata intr-un comunicat al USR PLUS.

Mihaela Ciocoiu, fost consilier de comunicare al lui Vlad Voiculescu, a dezvaluit un mesaj transmis de Secretariatul General al PNL, pe WhatsApp, organizatiilor locale pentru a fi identificati si traseistii din USR. USR a acuzat in mai multe randuri PNL ca a inghitit numerosi traseisti de la PSD si ALDE.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

3 ore ago

Robotii si inteligenta artificiala, folosite pentru a ajuta femeile sa ramana insarcinate. Este acesta viitorul fertilizarii in vitro?

In mod normal, fertilizarea in vitro (sau FIV) este o „afacere” realizata manual. Medicul realizeaza…

4 ore ago

Armata israeliana a recuperat cadavrele a trei ostatici din Fasia Gaza. IDF considera ca mai sunt inca 132 retinuti de Hamas

Armata israeliana (IDF) a anuntat ca a recuperat trupurile a trei ostatici din Fasia Gaza.…

4 ore ago

Si Zelenski respinge propunerea de „armistitiu olimpic”: „Sa fim sinceri… Emmanuel, nu cred”

„Moscova s-ar folosi de orice suspendare a ostilitatilor” pentru a-si apara avantajul militar, a declarat…

4 ore ago