„Este prima data cand spun lucrul acesta”. Dragnea anunta cine este cel care i-a deraiat pe Grindeanu si Tudose: „A spus ca eu o sa fiu executat in martie”

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a acuzat, luni seara, la Antena 3 pe seful SPP, Lucian Pahontu, ca i-a manipulat pe fostii premieri Grindeanu si Tudose pentru a crea probleme in PSD.

„Este un coleg al nostru, nici nu s-a ascuns, probabil de aceea are probleme acum. Un bun prieten al lui a fost trimis de domnul Pahontu si a spus ca undeva prin martie eu o sa fie executat, iar el sa stea linistit ca va ajunge presedintele partidului. Astfel de discutii au avut loc si cu Sorin Grindeanu si MIhai Tudose. Este prima data cand spun lucrul acesta”, a declarat Dragnea la Antena 3.

Intrebat daca a negociat cu cineva nominalizarea lui Grindeanu si Tudose pentru functia de premier, Dragnea a negat.

„Nu am negociat propunerile de premieri – Grindeanu si Tudose – nici cu vreo institutie, nici cu vreun sistem, nici cu presedintele Romaniei.

Am spus ca n-am avut mana buna, imi asum. Dar nu poti sa spui ca ai mana proasta cand propui un coleg pe care il stiu cu totii de multi ani”, a mentionat Dragnea.

Intrebat de Gadea daca sunt „securisti” in PSD, Dragnea a evitat un raspuns concret: „Ca orice partid. Nu cred ca exista institutie in care sa nu fie informatori. Eu sper ca macar acum toata lumea sa inteleaga ca nu cedam. Nu vrem sa cedam votul democratic, votul dat de romani”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: