Esti adus cu japca la mitingul PSD? Iata unde poti da informatii despre actiunile activistilor si baronilor PSD

politica

La cateva ore dupa ce Liviu Dragnea a anuntat organizarea unui miting cu „sute de mii de oameni” in Piata Victoriei, Initiativa Romania a infiintat un site unde romanii care sunt fortati de baronii PSD sa vina la Bucuresti pot sa ofere informatii.

Site-ul se intituleaza mitingcujapca.ro. Aici, cei care sunt fortati sa vina la Bucuresti pot sa ofere mai multe amanunte.

Aparitia acestui site a fost anuntata de Mihai Politeanu de la Initiativa Romania.

Mitingul anuntat de PSD va avea loc in 9 iunie de la ora 20:00, in Piata Victoriei, si va avea ca tema apararea democratiei si a statului de drept, a afirmat luni, dupa sedinta Comitetului Executiv National, liderul partidului, Liviu Dragnea.

„Este un miting impotriva faptului ca democratia si statul de drept sunt puse sub semnul intrebarii. Vrem sa aratam ca suntem decisi sa mergem pana la capat. Ii asteptm pe toti ce care doresc sa traiasca intr-o tara libera, unde institutiile nu mai sunt sub teroare. O tara care, din cauza unei propagande, se pune problema ca o structura neligitima, obscura, subterana sa paraziteze institutiile statului, sa influenteze in mod ocult decizii importante, sa permita abuzuri, intruziuni ilegale, sa permita ca cetateni romani, firme romanesti sa fie inchisi, zeci, sute, mii de destine sa fie distruse, avand in vedere niste interese care nu tot timpul sunt doar din interior”, a declarat Liviu Dragnea.

Intrebat ce instutii se afla sub teroare si ce institutii fac abuzuri, el a raspuns ca le va nominaliza la miting.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: