„Eu nu il cunosc pe acest om”. Tariceanu, scuipat si batjocorit de Melescanu: „O umbra disperata, tremurand de frica zilei de maine”

politica

Presedintele Senatului, Teodor Melescanu, afirma ca a urmat pasii lui Calin Popescu-Tariceanu, care a fost ales de doua ori presedinte al Senatului propus si sustinut de PSD, acuzandu-l pe liderul ALDE isi vinde partidul pentru salvarea sa personala.

„Intreb din nou: cu ce am gresit? Am urmat pasii domnului Tariceanu, care a fost ales de doua ori presedinte al Senatului propus si sustinut de PSD – cel bun! PSD care a citit sondajele si nu l-a propus candidat unic fara sanse, nu e bun pentru domnul Tariceanu. Ca sa se salveze, vinde ALDE, mai exact il da contra salvarii lui personale. ‘Un regat pentru un cal’ s-a transformat in ‘un partid pentru un postut’. Partid, unde sunt foarte multi colegi de mare valoare, care au muncit la crearea si cresterea lui. Oameni de valoare care astazi nu inteleg cum domnul Tariceanu poate sa distruga totul. Disperarea este atat de mare si demna de mila incat domnul Tariceanu recurge la ilegalitati. Cat despre democratie si transparenta nici nu poate fi vorba. Caline, le-ai dus in derizoriu! Unde e Tariceanu care a luptat impotriva injustitiei, a statului paralel si pentru libertatile individuale? Unde e directia, proiectul ALDE, cu care marele om de stat ne-a ademenit acum cativa ani?”, a scris Melescanu sambata, pe Facebook.

Presedintele Senatului sustine ca Tariceanu a ramas „o umbra disperata, tremurand de frica zilei de maine, orbit de ura si de doctrina de razbunare”.

„Eu nu il cunosc pe acest om, ca atare nu voi mai acorda atentie maruntelor lupte pe persoana fizica a unui expirat politic si a maruntei lui clici. Voi lasa justitia sa hotarasca daca excluderea celor care s-au opus mini-dictatorului este legala sau nu. ‘Cea mai rea forma de ilegalitate este cea care se pretinde legala’ zicea Platon. Un cetatean neimportant. Viata merge mai departe. Avem treburi de facut pentru tara. Promit ca de azi nu ne vom ocupa de maruntisuri, fantome, himere”, a incheiat Teodor Melescanu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: