Europarlamentar: „Socialistii din UE vor trebui sa raspunda pentru protejarea acestui personaj ridicol”

politica

Europarlamentarul Cristian Preda ii raspunde lui Victor Ponta, dupa ce a fost catalogat „dusman al Romaniei” si „sicofant”. „Limbajul suburban folosit de Ponta nu ma va descuraja si voi continua sa spun adevarul despre socialistii romani”, spune Preda.

„Victor Ponta foloseste un limbaj imprumutat de la comunistii din anii 50-60, pentru a ma caracteriza: sunt ‘dusman si detractor’. De ce crima ma fac vinovat? Aici intervine manipularea. Premierul nostru sustine ca as fi cerut discutarea Romaniei in plen. E fals. Am cerut anchetarea lui Ponta de catre PE.

Orice om normal intelege ca anchetarea lui Ponta si criticarea Romaniei sunt doua lucruri diferite. Iar motivul solicitarii mele e cunoscut de toata lumea.

Cand a trebuit sa dea ochii cu procurorii, Ponta a facut doua lucruri: a mobilizat majoritatea pentru a bloca investigatia, apoi, vazand ca gluma se ingroasa, a dat bir cu fugitii si s-a ascuns sub fustele lui Erdogan. Socialistii europeni si complicii lor vor trebui sa raspunda pentru protejarea unui asemenea personaj ridicol.

E de la sine inteles ca limbajul suburban folosit de Ponta nu ma va descuraja si voi continua sa spun adevarul despre socialistii romani si despre felul in care ei isi bat joc de cetatenii romani”, a scris Preda pe Facebook.

Anterior, Ponta l-a acuzat pe Preda, tot pe Facebook, ca este „dusman al Romaniei”.

„Vesti bune de la Bruxelles de la Parlamentul European! Pe langa traditionalii dusmani si detractori ai Romaniei – (Monica Macovei, Cristi Preda si inca 2-3 europarlamentari PPE) exista insa si multi prieteni onesti ai tarii noastre! Acestia au respins azi in Comisia LIBE solicitarea sicofantilor mentionati mai sus de a se discuta in plen situatia Romaniei la fel ca a Ungariei!

Multumesc tuturor europarlamentarilor romani si colegilor nostri din Grupul Social Democrat, ALDE si Verzi pentru corectitudine si sprijin!”, a mentionat premierul, de la Istanbul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: