Europarlamentarul PSD Daciana Sarbu, decizie radicala. Nu mai vrea sa se compromita ramanand alaturi de infractorul Dragnea

politica

Daciana Sarbu, sotia fostului premier Victor Ponta, si-a anuntat, vineri, demisia din PSD, afirmand ca isi continua mandatul in Parlamentul European ca europarlamentar independent, in grupul Socialistilor si Democratilor, ulterior urmand sa-si sustina proiectele ”din afara politicii”.

”Am decis ca incepand de luni, 9 iulie 2018, sa ma despart de Partidul Social Democrat si sa-mi continui mandatul in Parlamentul European ca europarlamentar independent, in Grupul S&D. Voi continua sa lupt pentru aceleasi cauze in care am crezut si pana acum – programe mai bune de sanatate, drepturi egale pentru consumatorii romani, sanse mai mari pentru agricultorii romani, mediu mai curat pentru toti. Iar la incheierea acestui mandat voi continua sa sustin aceste proiecte si din afara politicii”, a scris Daciana Sarbu pe contul sau de Facebook.

Victor Ponta, fost presedinte al PSD si fost premier, in prezent deputat si lider al ProRomania, a demisionat din Partidul Social Democrat pe 10 martie 2017.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: