EXCLUSIV. Banciu, UMILIT de propria audienta. Cati se uita la emisiunile lui Banciu si Striblea

news

Realizatorul B1 TV, Radu Banciu, l-a atacat recent pe jurnalistul Catalin Prisacariu pentru ca n-ar fi facut audienta cu emisiunea „Butonul de panica”. Insa chiar emisiunea in care il injura pe Prisacariu a avut o audienta jenanta comparativ cu celelalte posturi.

Banciu l-a atacat urat pe Prisacariu, fost realizator la B1 TV, dupa ce acesta a acuzat conducerea postului ca l-a dat afara la ordinul lui Victor Ponta.

„A face 0,6 audienta medie timp de un an nu inseamna ca ai facut rating, dragule. Ba, cand faci 0,6 ca medie, tii dracului ciocu’ mic. Faceai sub 1, atata timp cat faci sub 1, nu poti sa stai in prime time. Ciocu’ mic mosule, daca n-ai facut in viata ta 1 de rating, taci dracului din gura. Mai lasa-ne, bai tata”, spunea Banciu in emisiunea din 9 iunie. Vezi aici inregistrarea.

Citeste si: Dezvaluiri din interiorul B1 TV. Cand s-a dat postul cu Ponta si cum sunt AMENINTATI jurnalistii

Insa datele de audienta arata ca nici Radu Banciu nu este mai breaz. Emisiunea in care l-a injurat pe Catalin Prisacariu a avut 1 punct de rating, fiind pe penultimul loc, dupa Realitatea TV.

audiente 9 iunie

Catalin Prisacariu a demonstrat pe blogul sau ca a avut si 1,6 rating cu emisiunea sa. In schimb, Radu Banciu s-a situat deseori sub 1 punct de rating. Asa arata audientele din 1 iunie.

audiente 1 iunie

Nici Catalin Striblea, actuala supervedeta a B1 TV, achizitionata de la Romania TV, nu sta mai bine. Si acesta se situeaza deseori sub 1 punct de rating, cu emisiunea „Ultimul cuvant”, arata audientele postului. Cu toate acestea, Striblea este rasfatat de conducerea B1 TV.

audienta striblea

Citeste si: Banii lui Sebastian Ghita fac acum legea la B1 TV?

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: