„Fabulos. Presedintele CCR s-a intalnit cu un sarlatan. Cum greu imi infranez sila” – Revolta, Dorneanu gireaza moral un cunoscut dusman al DNA

news

Mihai Politeanu de la asociatia Initiativa Romania isi manifesta revolta fata de decizia presedintelui CCR, Valer Dorneanu, de a se intalni cu Cristian Terhes, presedintele Coalitiei romanilor din Statele Unite ale Americii. Terhes, unul dintre invitatii de casa ai Antenai 3, s-a remarcat in ultimii ani prin atacuri foarte dure la adresa DNA.

„CCR da comunicat ca s-a intalnit cu un sarlatan. Fabulos. Si cu greu imi infranez vorbele si sila fata de cei care l-au promovat si au ascultat de individ, in ciuda evidentelor. Zilele, saptamanile si lunile astea, CCR da un fel de lovitura de stat cu incetinitorul. Si perplexitatea si, da, dezgustul nu il privesc pe Dorneanu, caci stiam cu totii calitatile de politruc ale acestuia. Ci pe Daniel Morar”, a scris Politeanu pe Facebook.

Iata comunicatul CCR despre la care face referire Politeanu:

„Vineri, 14 iulie 2017, prof.univ.dr. Valer Dorneanu, presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei, a avut o intrevedere cu Cristian Terhes, presedintele Coalitiei romanilor din Statele Unite ale Americii, potrivit unui comunicat CCR, publicat miercuri, 19 iulie 2017.

In cadrul discutiilor purtate, au fost abordate, cu precadere, subiecte legate de jurisprudenta recenta a CCR in materia dreptului penal si dreptului procesual penal, a protectiei de date cu caracter personal si a dreptului de proprietate, in scopul de a fi identificate modalitatile adecvate prin care Coalitia romanilor din SUA sa poata prezenta, cu obiectivitate, prin rapoartele sale, activitatea CCR”, se arata in comunicat.

Terhes este deseori invitat la Antena 3, unde laseaza atacuri dure la adresa Laurei Codruta Kovesi si a DNA.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: