Faimosul „extraterestru mexican” a fost de fapt un tort cu blat pufos si crema de cafea? – VIDEO

life

extraterestru, Mexic, tort

Recenta prezentare in Congresul mexican a unor creaturi bizare pe post de extraterestri a impartit lumea internetului in doua tabere ireconciliabile: unii care sustin ca respectivele creaturi ar fi de origine nepamanteana si altii care afirma ca este doar o pacaleala de zile mari.

Pentru a pune si mai multe paie pe foc, un artist cofetar din Statele Unite a realizat recent un tort cu blat pufos si crema de cafea care reproduce exact trasaturile „extraterestrului”. Ben Cullen, un talentat cofetar, care a participat la emisiunea Extreme Cake Makers de pe Netflix, s-a specializat in realizarea de torturi realiste.

Autointitulat @The_Bakeking, el are propriul canal de YouTube, unde emisiunile sale de facut prajituri sunt privite constant de cei peste 43.000 de urmaritori.

Si cum adeptii teoriei conspiratiei nu dorm niciodata, imediat dupa ce Cullen si-a publicat „disectia” extraterestrului-tort au si aparut teorii potrivit carora totul face parte dintr-un complot de ridicularizare si musamalizare a existentei extraterestrilor. Adeptii acestor teorii sustin ca tortul a fost creat intentionat, pentru a da impresia opiniei publice ca entitatile extraterestre prezentate in Congresul mexican ar fi, de fapt, doar o farsa… comestibila!

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: