Categories: news

Fake news marca Romania TV: „La Paris au fost scoase tancurile in strada. Doamne fereste sa nu se intample si la noi” – Video

Romania TV se foloseste de protestetele de la Paris pentru o noua manipulare, sugerand ca protestatarii #Rezist ar avea de gand sa recurga la violente similare si la Bucuresti. Materialul difzat de Romania TV privind protestetele din Franta a fost un nou fake news, postul afirmand ca au fost scoase tancurile pe strazile din Paris.

„As vrea sa vedeti ce se intampla acum pe strazile din Paris. Acum, acolo, zeci de mii de oameni lupta pe strada si ne gandim, Doamne fereste, ce se poate intampla, poate acele scene sa le vedem si la noi. Iata, anarhie in inima Europei (…) Tancurile au fost scoase in strazi. Speram sa nu se ajunga si la noi asa, ce au ajuns sa faca uniiu protestatari. Pru si simplu bancomate taiate cu flexul, fortele de ordine nu-i mai pot tine in frau. Scenel socante, acolo, la Paris”, a spus prezentatorul postului Romania TV.

Anterior acestor afirmatii, prezentatorul a difuzat imagini cu protestatarii #Rezist.

Vezi video de la minutul 18.50:

Ovidiu Albu

Share
Published by
Ovidiu Albu

Recent Posts

„Santaj!”. Citu respinge dur solicitarile PSD, care vrea sa-si ia tainul din miliardele care vin de la UE: „Stim ca PSD a fost oaia neagra in Europa atatia ani de zile”

Premierul Florin Citu a anuntat, sambata, la Focsani ca intentiile PSD privind blocarea ratificarii tratatului…

7 ore ago

Citu anunta ca face ce nu a facut PSD: „Bagam bani in Sanatate, sa ramana. Eticheta acestui Guvern sa ramana constructia de spitale noi”

Premierul Florin Citu a declarat sambata, la Focsani, ca vrea ca emblema Guvernului pe care…

7 ore ago

Lider in sindicatul lui Dumitru Coarna, printre politistii care au torturat 2 tineri. Sindicalistii au cerut in strada mariri de salarii

Unul dintre politistii tortionari de la Sectia 16 este prim-vicepresedinte la nivel national al Sindicatului…

8 ore ago

Florin Citu pune punctul pe i: „Am dat dovada de curaj. Am fost primul care a oprit cresterile salariale fara niciun fel de legatura cu performanta”

Premierul Florin Citu a declarat sambata, la Focsani, ca pentru modificarea legii salarizarii este nevoie…

7 ore ago