Categories: politica

Fanii lui Ponta pun de o RASCOALA in PSD: „Sa-l dam jos pe Dragnea, un parsiv si las care distruge partidul”

Revolta pe pagina de Facebook a lui Victor Ponta, dupa ce fostul premier a fost acuzat de Liviu Dragnea, potrivit unui articol „pe surse”, ca este unul dintre inamicii PSD. Sute de admiratori ai lui Ponta cer ca Liviu Dragnea sa fie dat jos de la conducerea PSD, fiind considerat „tradator”.

„Sunt foarte dezamagit si suparat DACA aceasta stire e adevarata si cu adevarat Liviu Dragnea ma vede pe mine si pe liderii ALDE ca pe dusmanii PSD. Pe langa faptul ca o asemenea idee este neadevarata si nedrepta (dupa ce toata viata mea politica am activat doar in PSD si dupa ce m-am luptat pentru PSD ca pentru familia mea, iar Daniel Constantin si Calin Tariceanu au fost mereu aliati corecti si de incredere) cred ca este si o mare greseala – adversarii adevarati ai PSD sunt cei de la noul PNL si cei care au vrut mereu distrugerea PSD si a liderilor sai!

Daca intr-adevar Liviu Dragnea ar gandi asa atunci la Cotroceni trebuie deschisa sampania! Eu sper insa ca a fost doar o informatie „pe surse” care se va dovedi neintemeiata”, a scris Ponta pe Facebook.

Reactiile au aparut imediat. Cea mai mare parte a fanilor lui Victor Ponta il considera pe Liviu Dragnea un „tradator” care va „distruge” PSD.

Ciprian Miron:  „Singurul dusman din PSD e Liviu Dragnea, un om parsiv si las, a indepartat din partid toti politiccieni buni, pt a nu-i lua scaunul. Ponta degeaba te mai zbati pt PSD atat cat lasul asta e presedintele partidului, dar vin alegerile si atunci va vedea cat mai ia, acum a avut noroc ca ai facut tu campanie”.

Serban Iancu Papacocea: „Am spus in repetate randuri faptul ca faceti o mare greseala, domnule Ponta, prin asocierea cu astfel de personaje insalubre precum Liviu Dragnea”.

Iata si multe alte reactii asemanatoare, care curg valuri:

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Strategii disperate, cum il promoveaza Antena 3 pe Piedone: „Ne trebuie un om gospodar fara scoala. Din ’90, pana acum au fost numai cu scoala”

Antena 3 a prezentat un "sondaj" realizat pe strada in Bucuresti din care a selectat…

26 de minute ago

Un nou razboi sta sa izbucneasca. Presedintele Azerbaidjanului: „Nu putem sta si astepta vazand cum Franta, India si Grecia inarmeaza Armenia impotriva noastra”

Presedintele Azerbaidjanului, Ilham Aliyev, a lansat un nou avertisment razboinic in conflictul pe care tara…

49 de minute ago

Piatra-Neamt: Tanar drogat prins de doua ori, in aceeasi noapte, la volan. Ce masuri au luat politistii

Un tanar de 22 de ani din Piatra Neamt a fost prins de doua ori,…

O oră ago

Burduja cel viteaz: „Vreau sa vad daca Nicusor Dan are curajul sa se lupte cu mine pe argumente, il provoc la o dezbatere”

Sebastian Burduja si-a depus, sambata, candidatura la Primaria Capitalei, si a declarat cu acest prilej…

O oră ago

Armele americane pentru Ucraina, distribuite cu trenuri care circula noaptea. Transporturile vin din Germania si trec prin Polonia

Transporturile de munitie americana sunt pe cale sa ajunga in Ucraina din Polonia, dar si…

4 ore ago