politica

Festival pe pagina lui Iohannis: „Votez la suspendare cu doua maini! Garantul luptei impotriva ciumei rosii, ca sa ne arati ca esti de fapt ca ei”. Peste zece mii de comentarii in doar o ora

Pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis este luata cu asalt de mii de romani furiosi, mare parte dintre acestia fiind chiar votanti ai presedintelui, dupa ce acesta a anuntat ca USR este vinovat de criza politica si ca a programat abia pe saptamana viitoare consultarile pentru desemnarea unui nou premier.

S-au inregistrat peste zece mii de comentarii in mai putin de o ora pe pagina lui Iohannis, cea mai mare parte fiind critice fata de recenta declaratia referitoare la cei vinovati de criza politica.

„Atata timp cat te avem pe matale ne-am scos safu ca esti multifunctional. Pa partea de mobila stam senzational (al mai mester dulap si sigur poti si stativ), pe partea de sport la fel(schior, golfangiu, bicicleanga), green deal esti tartore (bradu’ national si cand e nevoie ficus) si la fel si la protejarea naturii belea – protejatorul lu’ superman, lu’ papagalache si la o multime de alte dihanii liberale si psdiste, inteligenta artificiala (numbar oane), la imobiliare nu mai zic. Dai reacu’ da nemernici, nu pune matale la procesor ca daca se arde ceva tre’ sa ne ducem direct la Musk si ne rupe ala de bani ca nu au pacilea service din ala asa dastept. Eu zic ca acum dupe efortul asta de a trece din binar in romana postarea de mai sus meriti un concediu din ala matur. 000100101101001!”, i-a scris Valeriu Nicolae lui Iohannis.

Iata alte cateva comentarii reprezentative, acer au primit sute de aprecieri din partea utilizatorilor de Facebook:

Promit sa vin in tara sa votez cu foarte multa placere demiterea ta, daca vei fi suspendat. Da Doamne !

Saptamana viitoare? E ca si cum ne arde casa si ne gandim asa ca poate saptamana viitoare vor fi si pompierii pregatiti deci sa-i sunam atunci. In business orice lider ar fi demis pentru o asa lentoare in managementul crizei.

Dumneata esti liderul statului esuat. Maine trebuiau convocate consultarile. Apropo, cine s-a gasit sa vorbeasca de pandemie? Unul care a girat un meeting de 5000 de oameni si care nu purta masca, unul care ne priveste de sus si ne invita la golf ca e ieftin.

Trist, dar adevarat! Am stat de doua ori ore in sir pentru tine la coada, am indemnat lumea sa faca la fel, am facut live-uri in timp ce dardaiam in frig si ii vedeam pe altii cum plang de nervi si de furie ca nu mai apucasera sa iti dea TIE votul. Asta este cel mai trist. Ca ai devenit iluzia noastra, a tuturor celor care mai speram ca Romania se mai poate face bine cumva, candva. Garantul luptei impotriva ciumei rosii, ca sa ne arati ca esti de fapt ca ei. Trist, dar adevarat!

Daca maine prezidentul Iohannis ar fi suspendat in Parlament, as vota cu 2 maini destituirea acestuia. L-am votat de 2 ori nu din amor ci pentru ca am ales raul cel mai mic. Declara grav acum cateva minute ca avem o mare problema, suntem in criza sanitara, in criza energetica, deci avem nevoie de un guvern nou, de urgenta. Asa ca, de ce atata graba? Tara mai asteapta pana saptamana viitoare cand are chef Herr Prezident pentru consultari cu partidele. Parca suntem in Caragiale: „E criza mon cher, ne vedem saptamana viitoare!” Rusine Klaus Iohannis!

Tu acum vrei sa gasesti o solutie?! Solutia trebuia sa o ai de la inceput, trebuia sa fii pregatit pentru astfel de vremuri, sa ai o strategie. Este inadmisibil sa vii dupa atatia ani si sa spui ca trebuie sa gasesti solutii acum, cand suntem intr-o moarte lenta dar sigura. Asa ca, MARS!

Ati pierdut complet legatura cu realitatea, cu poporul. Are dreptate Orban, cred ca v-au clonat, si ceva in partea de sus nu a mers bine……

Sincer Bode imi pare omul potrivit pentru functia de premier dar discutam mai multe sambata la golf. Hai crosa sus si ochii la gaura !!!

Ne scuzati ca va stricam concediul, domnule Presedinte. Suntem noi, cetatenii. Stiti, aia care v-au votat stand la cozi in strainatate si in tara, punandu-ne sperante in dumneavoastra cand ne-ati promis ca veti face ce trebuie pentru tara. Poate pana saptamana viitoare va ganditi si la noi.

Mi-ar fi o rusine extrema sa spun asta in locul dumneavoastra. Obsesia puterii e fara limite.
PS- Vedeti ca pierdeti summitul EU de la Brdo din Slovenia. Si cu ocazia asta, Janez Jansa, premierul Sloveniei, va poate invata cum se captureaza puterea. Are ceva mai multa experienta, dar la fel de obsedat de putere.

Dar nu ti-ar fi rusine!? Suntem in haos. Ai generat haosul. Mentii haosul. Totul dintr-un orgoliu fara masura.

Si USR Tineret a tinut sa troleze pagina lui Iohannis.

Unul dintre putinele comentarii laudative la adresa lui Iohannis, venit din partea sefei tineretului PNL, a primit o multime de aprecieri ironice.

Iata postarea lui Iohannis:

„Trist, dar adevarat! Cuvantul care caracterizeaza cel mai bine Romania de azi este „criza”. Suntem in plina pandemie, valul 4 ne-a lovit rau, suntem intr-o criza a pretului la energie, o criza care este si europeana si globala si, in acest context, in Parlament a fost votata o motiune de cenzura care mai adauga o criza, cea a guvernarii. Situatia a fost generata de politicieni cinici, unii purtand masca reformismului, altii clamand grija pentru romani. USR a fost parte din coalitie, a plecat din guvern si a votat motiunea impreuna cu PSD si AUR. Astea sunt faptele, restul este discurs politic sau demagogie. Trebuie sa gasim o solutie pentru ca Romania trebuie guvernata si este momentul pentru decizii mature din partea politicienilor. Pentru a da timp partidelor sa se intruneasca in forurile interne si sa vina cu o abordare matura, voi convoca consultari saptamana viitoare”.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

14 ore ago

Nicusor Dan a tinut „Primaria deschisa” pana la miezul noptii

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a invitat persoanele care au vizitat Primaria Municipiului Bucuresti inclusiv in…

14 ore ago

Imagini demne de un film de actiune: magazin de bijuterii jefuit in plina zi la Paris

Magazinul de bijuterii Harry Winston situat pe bulevardul Montaigne, in arondismentul 8 din Paris a…

14 ore ago

Iraniana Narges Mohammadi, laureata a premiului Nobel, supusa unui nou proces pentru „propaganda impotriva Republicii Islamice”

Activista Narges Mohammadi, laureata a Premiului Nobel pentru Pace in 2023, aflata in inchisoare, a…

4 ore ago

Sibiu: Un tanar de 24 de ani arestat pentru ca si-ar fi ucis iubita

Un tanar in varsta de 24 de ani din Sibiu a fost arestat, sambata, sub…

14 ore ago

Si la altii nu doar la noi: scandal intr-o comisie din Congresul SUA din cauza „genelor false”

Un scandal a izbucnit in Congresul SUA dupa ce o politiciana a acuzat o rivala…

14 ore ago