Fiecare pasare pe chelia ei piere. Stefanescu ajunge la gunoi dupa ce a transformat PSD in Capatos Show

opinii

Ascensiunea actuala a lui Codrin Stefanescu, un personaj provenit din mediul interlop, care si-a format cultura in umbra lui Vadim Tudor, cizeland-o apoi in studiourile unor emisiuni urat mirositoare de showbiz, a devenit indiciul ca PSD a intrat in putrefactie. 

Spectacolul dat de Stefanescu, vineri seara, la Romania TV arata in ce ce hal de decadere a ajuns partidul care candva isi facuse un stindard din sobrietate si seriozitate. Pentru ca, in acest moment, Stefanescu este PSD, nu doar una dintre figurile exotice ale acestui partid de oportunisti si mascarici. Disperat ca a fost parasit de mai toate figurile reprezentative ale PSD, care asteapta sa-i vada cadavrul plutind pe rau la vale, Dragnea i-a permis oricui isi manifesta fidelitatea fata de el sa se manifeste in numele intregului partid si al conducerii acestuia.

Si astfel, de o buna bucata de vreme, acest personaj care a crescut infruptandu-se din zoaiele revarsate de Vadim Tudor a ajuns sa umple ecranele televizoarelor in numele partidului de guvernamant. Stefanescu anunta ce se va intampla cu economia, cum va fi pusa la punct justitia, cine va continua sa faca parte din guvern si cine merita sa mai fie in partid. De la varful PSD nu se mai aude acum vocea lui Dragnea, ca odinioara, spunand ca „domnul Stefanescu vorbeste cam mult si cam rau pentru pozitia pe care o ocupa in partid”. Dimpotriva, dupa ce Dragnea l-a insarcinat sa conduca operatiunile de pedepsire si lichidare a pucistilor din PSD, Stefanescu poate spune acum cu deplina indreptatire ca este a doua cea mai influenta persoana din partid. A ajuns pana acolo incat s-a ocupat pana si de evaluarea ministrilor din guvern.

Betia de putere pe un fond intelectual precar isi arata efectele insa fara sa treaca prea multa vreme. Vineri seara, trufasul Stefanescu a tinut sa-si gonfleze muschii atat de tare incat i-au crapat lentilele ochelarilor Ecaterinei Andronescu, aflata in acelasi studio de la Romania. Adversarul sau nu a fost vreun membru al Opozitiei sau vreun sorosist de la #rezist, ci chiar un coleg de partid, viceprimarul Aurelian Badulescu din Bucuresti. In timp ce Andronescu isi punea mainile in cap, Stefanescu revarsa asupra lui Badulescu tot ce a acumulat el in indelungata sa cariera de fin intelectual: „Uitati-va ce limbaj de maimuta are”, „Ba, baiatule, tu esti un golan, daca eu sunt trompeta” si multe altele asemenea. Spre final, Andronescu a ales sa fuga din studio.

Citeste si: „Ba, baiatule, tu esti un golan, daca eu sunt trompeta”. PSD-ul, o adunatura de interlopi. Iata inregistrarea – Video

Nimeni nu are pretentii de la un individ ale carui valori provin din mediul interlop si care utilizeaza flegma pe post de argument. Dar este grav cand o astfel de creatura ajunge a doua cea mai reprezentativa figura a partidului de guvernamant, dupa cea a liderului suprem. Arata ca nivelul de putreziciune de la varful PSD a ajuns pestilential. Dragnea stie foarte bine inca de cand s-a trezit cu interlopi pe post de bodyguarzi la Curtea Suprema, o catastrofa din punct de vedere al imaginii, cat de benefic este sprijinul oferit de Codrin Stefanescu. Ori este atat de disperat ca nu mai are pe nimeni alaturi, ori pur si simplu nu-l mai intereseaza ce se intampla cu partidul, cert este ca el permite acum identificarea PSD-ului cu Codrin Stefanescu. Mai departe nu exista decat moartea definitiva a PSD. Daca baronii PSD nu-l vor forta pe Dragnea sa-l alunge pe Stefanescu inapoi in tomberonul de unde a sarit pe scena politica, atunci cu totii ii vor tine companie lui Stefanescu pe fundul gropii.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: