Categories: news

Firea a dat startul, primarii PSD o urmeaza: Inca un edil vrea logo care costa o avere, desi orasul sau nu are apa calda

Inca un oras pastorit de un primar PSD vrea un logo, de aceasta data de doua ori mai scump decat al Capitalei. Autoritatile locale din Galati sunt dispuse sa investeasca in noul logo 113.000 lei fara TVA, ceea ce inseamna mai mult decat dublu fata de cat a dat Primaria Capitalei pentru un serviciu similar.

De precizat si ca, de la inceputul lunii mai, locuitorii municipiului pastorit de Ionut Pucheanu (PSD) nu mai beneficiaza de apa calda in sistem centralizat, din cauza suspendarii functionarii sistemului de termoficare pe termen nedeterminat, pe motiv de pierderi uriase.

Potrivit datelor postate pe site, primaria isi doreste contractarea unei societati comerciale, agentie design si web, cu scopul realizarii unei noi identitati vizuale (logo) pentru municipiul Galati, si asteapta ofertele pana pe 23 mai, arata Agerpres.

‘Prin aceasta achizitie, autoritatea isi doreste sa ofere publicului tinta o imagine atractiva, dar si corecta asupra oportunitatilor oferite de Galati’, explica municipalitatea galateana utilitatea demersului.

Castigatorul achizitiei — care are drept criteriu de atribuire pretul cel mai scazut — va trebui sa-i ofere Primariei Galati un ‘Manual de comunicare pentru heraldica existenta a municipiului Galati’ (reconstructia in sistem vectorial a heraldicii existente), ‘Identitate vizuala, brandig si moto reprezentativ’ pentru oras si un nou design pentru website-ul propriu.

Primaria a postat pe site si caietul de sarcini pentru aceasta achizitie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Anunt surpriza al Ucrainei, primele avioane F-16 sosesc imediat dupa Paste. Avioanele vin din Danemarca, Olanda, Norvegia si Belgia

Ucraina va incepe sa opereze cu avioane F-16 dupa Pastele ortodox din 5 mai, a…

7 ore ago

Revolta pe marginea unei afaceri urat mirositoare, in Tara Fagarasului. „Facem o Rosie Montana la Ucea, daca nu intelegeti!”

„Cea mai mare groapa de gunoi a Europei” ar urma sa fie amplasata in zona…

7 ore ago

Irlanda: Politia a desfiintat tabara de migranti din centrul Dublinului

In mijlocul unei dispute diplomatice cu Marea Britanie cu privire la repatrierea migrantilor, autoritatile irlandeze…

8 ore ago

Politicienii germani cer ca apelurile pentru introducerea legii Sharia in Germania sa fie pedepsite cu inchisoarea si cu retragerea cetateniei

Un politician bavarez a cerut, miercuri, pedepse mai dure pentru cei care pledeaza ca Germania…

8 ore ago

Marea Britanie: Un adolescent de 17 ani a fost retinut pentru tentativa de omor dupa ce a ranit trei persoane

Un adolescent in varsta de 17 ani a fost retinut, miercuri, pentru tentativa de omor,…

8 ore ago

Al doilea incident intr-o luna: Doi pasageri de pe o nava de croaziera care au intarziat la imbarcare au fost lasati in Spania

La o luna dupa ce opt pasageri ai Norwegian Cruise Line au ratat imbarcarea pe…

8 ore ago