Firea arunca in aer planurile lui Dragnea. Confirma ca pune la cale gratierea coruptilor: „Compromitem Romania si PSD trece rusinos in istorie”

politica

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a reluat miercuri atacurile impotriva lui Liviu Dragnea. In premiera, Firea a dezvaluit ca Dragnea forteaza gratierea coruptilor. „Vom deconta toti, nu doar un om”, a avertizat Firea.

„Se transmite colegilor mei ca vreau sa pun umarul la daramarea guvernului. Este o noua campanie de intoxicare marca Liviu Dragnea.

O alta acuzatie care mi s-a adus, pentru ca am indraznit sa spun ca drumul pe care mergem nu este cel corect, este ca as fi fost confiscata de statul paralel. Cei care transmit aceste dezinformari ca la Revolutie eram in liceu, ca nu am fost niciodata racolata de vreo structura de securitate. Eu ma luptam cu fostul presedinte Traian Basescu cand altii taiau porcii cu statul paralel. Ii stim pe cei care au negociat ilegitim cu statul paralel”, a declarat Firea intr-o conferinta de presa.

Ea a dezvaluit apoi ca Dragnea pune la cale „inventii juridice” pentru a obtine amnistia si gratierea coruptilor.

„O acuzatie diabolica, s-a transmis in ultimele ore catre colegii mei, catre romani, catre exteriorul tarii, si anume ca primarul nu are nicio problema reala, ca totul este roz in Bucuresti, dar ca este un fel de purtator de cuvant al celor care se opun gratierii si amnistiei. Aceasta acuzatie este SF. Niciodata nu am discutat in CEX despre amnistie si gratiere, acest subiect a fost discutat de domnul Dragnea doar cu cativa apropiati. Ceea ce atat eu cat si colegi ai mei cu care am discutat, totul trebuie sa fie in deplina legalitate, astfel incat sa nu compromitem Romania si ca PSD sa nu treaca rusinos in istorie.

Nu ma voi opune niciunui proiect daca acesta este legal. Nu suntem de acord cu fanteziile juridice care inteleg ca se pun la cale. Deja s-a declansat o campanie de defaimare a mea si in mediul online cum ca eu ma ocup libertatii unor oameni de afaceri sau politicieni care au nevoie de amnistie si gratiere. Vom deconta toti, nu doar un om. Orice inventie juridica, orice situatie neclara ne poate duce pe toti in haos”, a mai spus Firea.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: