Categories: politica

Firea castiga, iar fiul lui Adrian Nastase a prins glas: „Este o ABERATIE ca tatalui meu i s-a interzis dreptul de a vota”

Andrei Nastase, fiul fostului premier Adrian Nastase, a votat duminica la Liceul „Jean Monnet” pentru o capitala europeana, a tuturor romanilor.

„Am votat nu eu, ci noi, pentru un oras european si pentru o capitala a romanilor. Acesta este mesajul nostru. E important sa avem un oras european si o capitala a tuturor romanilor. Cred ca este o obligatie a noastra sa venim si sa votam astazi”, a precizat Andrei Nastase, care a venit singur la vot.

„Tatalui meu, asa cum stiti, i s-a interzis dreptul de a vota, ceea ce din punctul meu de vedere e o aberatie. Dar, timp de 9 ani de zile, nu va putea vota”, a continuat el.

Citeste si: Apelul lui Nastase: „Razbunati-ma. Votati pentru Firea. Mergeti sa votati pentru mine”

In opinia sa, actualul sistem antifrauda trebuia introdus demult. „Cred ca el trebuia introdus demult. Dreptul nostru la vot este cu o singura stampila. Trebuie sa votam o singura data si trebuie sa respectam legea”, a adaugat Andrei Nastase.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Televiziunea Al Jazeera, inchisa in Israel. Conducerea postului va apela la ajutorul organizatiilor si instantelor internationale

Furnizorii israelieni de televiziune prin satelit si cablu au suspendat televiziunea din Qatar, Al Jazeera.…

6 ore ago

Noile „linii rosii” ale NATO. Occidentul va trimite trupe in Ucraina daca Rusia ataca si Republica Moldova

NATO a stabilit cel putin doua "linii rosii" care ar putea duce la o interventie…

6 ore ago

Karl Nehammer vrea teste ADN pentru imigrantii care incearca sa-si reunifice familiile in Austria. Opozitia considera masura drept electorala si populista

Cancelarul austriac Karl Nehammer vrea efectuarea de teste ADN in cazul rudelor persoanelor care beneficiaza…

4 ore ago