Categories: politica

Firea, despre viceprimarul Tudy: „Tariceanu mi-a garantat ca acel episod este singular”

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a comentat, joi seara, la B1 TV, alegerea lui Tudor Ionescu ca viceprimar. Acesta s-a filmat, in trecut, in timp ce se masturba.

„Probabil cei care l-au propus si colegii de la ALDE s-au gandit ca daca domnul Busoi l-a avut pe Tudy consilier la Parlamentul European, atunci e un om de toata isprava. Colegii de la ALDE aveau posibilitatea de a propune un viceprmar, si-au asumat, eu nu am putut interveni in niciun fel, acordul nostru a fost pentru toata tara si declinat si la Capitala. El a fost desemnat sa fie vicepriamar, ales cu 28 voturi „pentru” si doar 9 „impotriva”. Lui trebuie sa i se acorde prezumtia de nevinovatie. Stiu din CV-ul lui ca pe langa consilier al lui Busoi, a absolvit trei facultati, doua mastere. Voi fi circumspecta in ceea ce priveste delegarea unor atributii, ca trebuie sa aiba si experienta administrativa. Din prima declaratie, am inteles ca si-ar dori o atributie referitoare problematica cainilor fara stapani, el fiind un iubitor de animale, si apropiat al ONG-urilor” , a declarat Gabriela Firea, la B1 Tv.

Primarul General al Capitalei a mai dezvaluit discutiile pe care le-a purtat cu liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu, pe seama viceprimarului propus de partidul sau.

„Domnul Calin Popescu Tariceanu mi-a garantat ca acel episod relatat de presa e unul singular, ca a regretat acel moment si ca oricine poate sa greseasca in tinerete. Mi-a spus ca il sprijina. De asemenea, mi-a relatat ca s-a implicat in campanie si l-a impresioat ca este un tanar muncitor, dedicat. ALDE il sustine pana in panzele albe, trebuie sa ii acordam o sansa pana la proba contrarie”, a mai spus Firea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Televiziunea Al Jazeera, inchisa in Israel. Conducerea postului va apela la ajutorul organizatiilor si instantelor internationale

Furnizorii israelieni de televiziune prin satelit si cablu au suspendat televiziunea din Qatar, Al Jazeera.…

5 ore ago

Noile „linii rosii” ale NATO. Occidentul va trimite trupe in Ucraina daca Rusia ataca si Republica Moldova

NATO a stabilit cel putin doua "linii rosii" care ar putea duce la o interventie…

5 ore ago

Karl Nehammer vrea teste ADN pentru imigrantii care incearca sa-si reunifice familiile in Austria. Opozitia considera masura drept electorala si populista

Cancelarul austriac Karl Nehammer vrea efectuarea de teste ADN in cazul rudelor persoanelor care beneficiaza…

3 ore ago