Categories: politica

Firea il plagiaza pe Trump: lanseaza un atac dur la adresa corporatiilor si multinationalelor din Romania

Primarul general al capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, duminica seara, intr-o emisiune televizata, ca este foarte nemultumita de intarzierea cu care reprezentantii companiei ENEL au intervenit pentru remedierea unei avarii de pe Bulevardul Ion Mihalache.

Firea sustine ca avaria a fost anuntata in jurul orei 15,00, iar cei de la ENEL au intervenit abia la aproximativ patru ore, dupa ce reprezentantii Primariei Generale i-au amenintat cu rezilierea contractului.

„Sunt familii cu copii mici, cu batrani, cu oameni suferinzi, care de la ora 15,00 au anuntat lipsa curentului electric si ENEL-ul nu a catadixit nici macar sa raspunda la telefon. A trebuit sa intervenim noi, cu resursele proprii, sub amenintarea ruperii contractului. Nu e normal ca multinationalele sa ne trateze ca pe niste persoane de lumea a treia. Daca ENEL sau alte companii multinationale cred ca le mai merge in Bucuresti cum le-a mers pana acum, se insala. Sunt neinduratoare cu astfel de practici”, a declarat Gabriela Firea, la Antena 3.

Primarul general a precizat ca este o persoana „deschisa si constructiva cu toti oamenii de afaceri si romani si straini”, cu conditia ca cetatenii sa nu fie „umiliti”.

„Nu e normal sa avem astfel de practici de sfidare a romanilor. Nu li s-a cerut decat corectitudine fata de cetateni. (…) Daca nu respecti ce ai semnat la angajarea contractului, pleci”, a mai spus Firea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

SUA au cumparat un lot de 81 de avioane rusesti de lupta vechi, au platit 20.000 de dolari pentru fiecare. Ce vor face americanii cu aceste aparate

Statele Unite au achizitionat 81 de avioane de lupta invechite din epoca sovietica din Kazahstan,…

2 ore ago

Polonia intentioneaza sa mineze granita cu Rusia si Belarus, pentru a descuraja o eventuala agresiune din partea acestor tari

Waldemar Skrzypczak, fost comandant al armatei poloneze si fost ministru adjunct al apararii nationale, a…

41 de minute ago

Rascoala a ambasadorilor Georgiei contra propriului guvern: „Viraj antioccidental al tarii, contravine intereselor nationale si Constitutiei”

Diplomatii georgieni au emis o declaratie in care afirma ca decizia partidului de guvernamant "Visul…

37 de minute ago

Protestatarii anti-Israel au arborat steagul palestinian in locul drapelului american, la Universitatea Harvard – VIDEO

Protestatarii anti-israelieni de la Universitatea Harvard au arborat un steag palestinian intr-un loc rezervat de…

25 de minute ago

Premierul scotian Humza Yousaf, asteptat sa demisioneze astazi din functie, din cauza esecului de a obtine in continuare sprijin pentru un guvern minoritar

Premierul Scotiei, Humza Yousaf, va demisiona din functia de prim-ministru al Scotiei chiar astazi, potrivit…

52 de minute ago