Firea „Mahala” si-a depus OFICIAL candidatura: „Vreau o campanie CIVILIZATA”

politica

Senatorul PSD Gabriela Firea si-a depus miercuri, la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru Primaria Generala a Capitalei. Firea a declarat ca pentru aceasta candidatura a strans aproximativ 30.000 de semnaturi si a promis ca dupa ce va ajunge in fruntea Capitalei, Bucurestiul va arata cu totul diferit.

”Cand voi fi primar general al Capitalei, Capitala va arata cu totul diferit. Nu va mai fi atat de aglomentata de masini, de mizerie, de poluare, de gropi. Sunt probleme de ani de zile care si-ar fi putut gasi rezolvare. Bugetul primariei este unul mare, dar insuficient pentru multele probleme pe care le are Capitala. Rezultatele nu vor putea fi masurate peste patru ani, ci se vor vedea in cateva luni pentru ca sunt solutii care se pot lua imediat. Nu trebuie sa asteptam ani pentru a vedea cum calitatea vietii bucurestenilor se imbunatateste”, a spus Firea.

”Vreau o campanie civilizata. Le transmit celorlalti contracandidati ca voi veni la discutii, la dezbateri, iar bucurestenii sa decida care este cel mai pregatit candidat, cel mai eficient, cel care are rabdare sa vorbeasca cu oamenii simpli, pentru a identifica solutiile la problemele Capitalei”, a spus candidatul PSD.

Gabriela Firea a vorbit si despre situatia candidatului PNL, precizand ca este convinsa ca liberalii vor rezolva aceasta problema cat mai curand.

”Pana acum stiu cativa dintre contracadidati. Eu sper ca in cel mai scurt timp si PNL sa isi desemneze 100% candidati. Pana marti este termenul limita de inscriere a candidaturilor. Este normal cateva zile sa mai existe putina confuzie, dar sunt convinsa ca PNL va clarifica aceasta situatie. Imi doresc ca aceasta campanie sa fie despre proiecte, despre oameni, nu despre teme din anii 90”, a mai spus Firea.

”Nu pot sa spun ca imi este teama de vreun contracandidat. Am o stare de neliniste pentru ca unii dintre bucuresteni nu vor sa vina la vot pentru ca sunt dezamagiti. Vreau sa transmit ca nu toti suntem la fel. Ii rog pe bucuresteni sa aiba incredere, sa vina la vot si sa il voteze pe cel care vine cu solutiile cele mai eficiente, cele mai practice”, a mai precizat candidatul PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: