politica

Firea, ministru al Dezvoltarii. PSD si-a facut guvern, cu ce lista va merge la Palatul Cotroceni: Budai, Tudose, ideologul lui Dragnea

PSD va merge la consultarile de la Palatul Cotroceni nu numai cu propunerea ca Alexandru Rafila sa fie premier dar si cu lista ministrilor. Pe aceasta lista se afla Gabriela Firea, Marius Budai si Mihai Tudose.

Iata cum arata guvernul care va fi propus de PSD presedintelui Iohannis:

Prim-ministru: Alexandru Rafila

Ministrul Economiei: Mihai Tudose

Ministrul Dezvoltarii: Gabriela Firea

Ministrul Sanatatii: Adrian Streinu Cercel

Ministrul Finantelor: Cristian Socol (ideologul economic al lui Dragnea, autorul Programului de Guvernare 2016-2020)

Ministrul Muncii: Marius Budai

Ministrul Educatiei: Leonard Azamfirei (acuzat de plagiat)

Ministrul Justitiei: Maya Teodoroiu (fost judecator CCR, a fost raportorul care a cerut anularea sentintelor date de completurile de 5 judecatori in cazurile de mare coruptie)

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a anuntat, miercuri seara, la Antena 3 ca pesedistii se vor bate „pana la ultima picatura de sange” pentru a-l instala pe Alexandru Rafila ca premier.

„Ne vom bate pana la ultima picatura de sange sa-l determinam pe domnul Iohannis sa respecte votul romanilor. Vom discuta maine, acestea nu sunt doar declatii. Vom discuta maine cum sa-l determinam pe presedinte sa-l accepte pe pe candidatul nostru, domnul Rafila”, a declarat Firea la Antena 3.

„Sper ca Iohannis sa nu mai continue sa ignore votul romanilor, are cateva zile la dispozitie sa se razgandeasca si sper ca pana saptamana viitoare o va face si va accepta propunerea noastra”, a mai spus Firea.

Cu o ora mai devreme, Ciolacu i-a indemnat pe romani sa faca revolutie, pentru a impiedica instalarea lui Florin Citu in functia de premier.

„Penelistii n-au inteles absolut nimic din votul romanilor! Sa il propui premier pe Citu – groparul economiei romanesti este o mare mare bataie de joc!!!

Acesti inconstienti sunt interesati doar de ciolan, in timp ce sute de oameni mor zilnic de virus. Nu le pasa absolut deloc de oameni, pentru ca altfel ar fi votat propunerea PSD- doctorul Alexandru Rafila.

Tot ce vor este sa mai fure in continuare si sa mai imprumute cateva zeci de miliarde de euro pentru buzunarele clientelei politice.

Romanii i-au sanctionat prin vot, pe toti, nu doar pe Orban! Nu mai au nicio legitimitate!

PSD nu poate vota niciodata o asemenea rusine de propunere! Iar daca USR si UDMR o vor face atunci vor fi partasi la aceasta catastrofa nationala!

Cred ca este momentul ca romanii sa se revolte impotriva celor care vor sa le confiste votul!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Ce spun liderii PSD si PNL despre „Cartelul din Carpati”. Ciolacu: „Nu am stiinta, o sa ma informez”

Liderii PSD si PNL au comentat cu mare reticenta investigatia "Cartelul din Carpati" realizata de…

9 ore ago

Un premiu ascuns in politica de confidentialitate a unui site, revendicat dupa trei luni

O sticla de vin gratuita a fost in cele din urma revendicata dupa ce oferta…

11 ore ago

Dupa Hagia Sofia, Erdogan transforma si biserica antica Chora din muzeu in moschee

Turcia a deschis pentru credinciosii musulmani biserica antica Choradin Istanbul, a doua convertire majora sub…

11 ore ago