Firea prevede ca Ponta va deveni iar PREMIER: „A fost cel mai bun prim-ministru”

politica

Victor Ponta poate sa fie presedinte al Camerei Deputatilor, poate fi din nou prim-ministru, poate fi orice, a declarat miercuri vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, adaugand ca intrebarea este daca fostul premier va dori sa preia un mandat la sefia Camerei de doar trei luni.

Intrebata daca Victor Ponta il poate inlocui pe Valeriu Zgonea atat ca presedinte al Camerei Deputatilor, cat si in partid, Firea a aratat ca, daca fostul premier doreste, va avea sprijin in acest sens din partea colegilor.

„Daca Victor Ponta va dori acest lucru (n.r. presedintia Camerei Deputatilor) sunt convinsa ca va avea sprijin din partea colegilor. Si in zilele trecute a vorbit cu presedintele Liviu Dragnea, maine merg impreuna la Slatina pentru lansarea candidatilor. Eu doar mi-am pus intrebarea aseara, si o repet, daca va dori domnul Ponta sa preia un mandat atat de scurt — pentru ca este vorba de trei luni de lucru, pentru ca lunile iulie si august sunt luni de vacanta parlamentara. Asta cred ca este o intrebare pe care si-o pune si domnia sa”, a spus senatoarea PSD, la Romania Tv.

Ea a subliniat ca Victor Ponta nu a plecat niciodata din politica, ci doar nu mai are, in prezent, functii. „Pentru ca a decis sa-si dea demisia intr-un context delicat si a plecat de la guvern in mod nedrept, pentru ca nu el era de vina pentru ce s-a intamplat cu tragedia de la Colectiv (…) Victor Ponta este in acest partid de peste 20 de ani, a pornit de jos, a fost seful organizatiei de tineret, deputat, presedinte de partid, prim-ministru, cel mai bun prim-ministru, si are toate sansele sa continue la fel si in perspectiva. Nu vad motivul pentru care ar pune punct carierei sale politice. Nu are de ce sa-ti incheie cariera politica. Poate sa fie presedinte al Camerei Deputatilor, poate sa fie in toamna din nou prim ministru, poate sa fie orice”, a completat Gabriela Firea.

Intrebata daca Victor Ponta poate sa fie si presedintele PSD, senatoarea a aratat ca „in politica e bine sa nu spui ‘niciodata, niciodata'”. „Deocamdata avem un presedinte in persoana lui Liviu Dragnea, ales intr-un congres, statutar. Nu putem sa facem supozitii acum si sa speculam ce se va intampla la sfarsitul anului sau anul viitor. La momentul potrivit vom lua deciziile cele mai bune pentru partidul pe care il reprezentam”, a adaugat ea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: