Categories: politica

Firea sare sa-l spele pe EVAZIONISTUL Negoita: „Fapta nu a fost facuta cand era primar”

Presedintele interimar al PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a reafirmat joi ca toate candidaturile social-democratilor la alegerile locale vor fi supuse analizei comisiei de integritate a partidului.

Intrebata cum comenteaza faptul ca procurorii au dispus joi efectuarea urmaririi penale fata de social-democratul Robert Negoita, ea a subliniat ca acesta este urmarit penal pentru fapte care nu sunt din perioada mandatului sau de primar al sectorului 3 al Capitalei.

„Am vazut ca este vorba despre o plangere facuta de domnul Blejnar, celebrul domn Blejnar, acum foarte multi ani in urma, in 2009, pe aceasta plangere se bazeaza de fapt dosarul. Asa cum stiti, PSD are o comisie de integritate la nivel national, care va analiza toate candidaturile ce vor fi depuse acolo. Remarc faptul ca nu este vorba despre o fapta din timpul mandatului de primar al dlui Negoita. Toate candidaturile din tara, si cele care se refera la consiliile judetene, primarii de municipii, de comune, de asemenea, candidaturile pentru Bucuresti vor fi analizate de comisia de integritate pe care o cunoasteti si a fost anuntata inca de la Congresul PSD”, a precizat Firea.

Directia Nationala Anticoruptie a anuntat joi ca procurorii au dispus efectuarea urmaririi penale fata de Robert Negoita, primar al sectorului 3, la data faptelor administrator al unor societati comerciale, cu privire la comiterea infractiunii de evaziune fiscala in forma continuata.

Prejudiciul total adus bugetului de stat este estimat la peste 77 milioane lei si reprezinta TVA de la care Robert Negoita s-a sustras prin ascunderea activitatii economice derulate in nume propriu, in perioada 2005 — 2009, mai arata DNA.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

„Specialistii” lui Piedone: Sefa auditului intern din Primaria Sector 5 si-a luat bacalaureatul la 33 de ani. Piedone, la 32 de ani

Sefa Serviciului Audit Intern din cadrul Primariei Sector 5, Adriana Narcisa Dicu, a obtinut diploma…

25 de minute ago

Institutul pentru Studiul Razboiului: armata rusa pregateste o ofensiva masiva pentru luna mai, dar nu a ales inca frontul pe care va ataca

Trupele rusesti au mai multe optiuni tactice pentru viitoarele ofensive in apropiere de Avdiivka, dar…

27 de minute ago

INSCOP il contrazice pe Pieleanu, Firea este pe locul 3. Surpriza mare, Opozitia conduce in Bucuresti si in privinta votului politic

Actualul primar al Capitalei Nicusor Dan se afla pe primul loc in intentiile de vot…

2 ore ago

China ameninta cu represalii dupa ce Joe Biden a semnat legislatia privind apararea Taiwanului si interzicerea TikTok

China a lasat sa se inteleaga ca ar putea lua masuri represive dupa ce presedintele…

57 de minute ago