Firea si-a vizitat biroul de PRIMAR: „Sa nu fie ca un cavou. Il SFINTIM si punem icoane”

politica

Noul primar al Capitalei, Gabriela Firea, a vizitat sediul in renovare al Primariei. Ea a tinut sa isi vada si viitorul birou.

„Sfintim biroul, voi avea minimum o icoana. Dupa seara alegerilor am primit in dar cateva icoane sfintite. Una inclusiv de la Ierusalim, o Biblie si poze cu cei mici si cu cel mare normal, cu familia”, a spus Gabriela Firea, citata de Digi24.

Noul primar s-a asigurat ca are internet, pentru ca vrea sa transmita tot ce face.

Edilul s-a interesat si de birourile subalternilor sai, deoarece a auzit ca nu ar fi loc pentru toti angajatii. Nici noul restaurant nu a fost foarte multumita.

O alta grija a fost daca merg lifturile. In cladirea unde este primaria acum nu functioneaza niciodata si nimeni nu le repara, s-a plans noul primar.

Consolidarea sediului Primariei a inceput in 2010, iar lucrarile trebuiau finalizate pana in august 2013. Bugetul necesat consolidarii cladirii a fost majorat de mai multe ori, ajungandu-se de la 10 milioane de euro initial, la circa 30 milioane de euro. In prezent, Municipalitatea plateste chirie 280.000 de euro lunar pentru noul sediu.

Gabriela Firea isi va prelua oficial mandatul peste doua zile.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre:

Comentarii: