Firea, stapana televiziunilor. A fost in direct pe sase posturi de televiziune. Dragnea are motive sa o execute

politica

Conferinta de presa a primarului Capitalei, Gabriela Firea, a fost difuzata in direct de sase posturi de televiziuni, o performanta pe care nici macar Dragnea nu a atins-o.

Astfel, declaratiile Gabrielei Firea despre „proiectele” din Capitala, protestele din Bucuresti si situatia din PSD au fost transmise concomitent de Antena 3, Romania TV, Realitatea TV, B1 TV, Digi24 si TVR.


Foto: Andy Manciu

Acest asalt mediatic al Gabrielei Firea il va deranja cu siguranta pe Liviu Dragnea, care nu suporta ca altcineva din PSD sa aiba o vizibilitate in presa mai mare decat a sa. De altfel, numeroase publicatii scriu ca intre Firea si Dragnea a izbucnit un razboi aprins, miza fiind candidatura la Presedintie.

„Firea se plange ca Dragnea vrea sa o bage la puscarie pe Cliseru numai ca sa o scape pe Carmen Dan. Asteptam ancheta procurorilor sa vedem cine a mintit“, a declarat unul dintre vicepresedintii PSD pentru „Adevarul„. Cliseru sustine ca a semnat ordinul pentru restabilirea ordinii publice abia dupa ora 24.00, cand Piata Victoriei era deja evacuata. La polul opus, ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca Speranta Cliseru si-a dat acordul ca jandarmii sa intre in forta inca de la ora 20.00, in timp ce seful Jandarmeriei Bucuresti a precizat intr-un interviu la TVR ca ordinul a fost semnat de Cliseru la ora 23.11.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: