Categories: news

Fiul unui DEPUTAT a incercat sa FURE poseta unei fete chiar de 8 martie. Ce spune parlamentarul

Fiul deputatului PNL Florin Secara este cercetat de politistii din Focsani pentru ca duminica seara a incercat sa fure poseta unei tinere. Incidentul a avut loc pe strada.

Potrivit Monitorul de Vrancea, Rares Secara, fiul de 18 ani al deputatului Florin Secara (foto), a fost prins in scurt timp de politisti, in timp ce incerca sa se imbrace cu geaca pe dos, in speranta ca nu va fi recunoscut.  Surse oficiale ne-au precizat ca el nu a negat comiterea faptei, precizand ca intentia sa nu a fost aceea de a-i fura tinerei  poseta, ci de a face o gluma cu ea. Explicatia nu a fost plauzibila, mai ales ca fata le-a povestit oamenilor legii ca avea geanta in mana in momentul in care tanarul a trecut pe langa ea in fuga si a incercat sa i-o smulga.

Reporterii „Monitorul de Vrancea” l-au contactat pe Secara pentru a-i lua un punct de vedere cu privire la incidentul in care a fost implicat fiul sau. A raspuns la telefon, iar cand ne-am recomandat ne-a spus ca nu are semnal si trebuie sa revenim. Am revenit, dar avea telefonul inchis. Dupa aproximativ doua ore, ne-a trimis un email, pe care il redam:

„Regret incidentul in care a fost implicat fiul meu. Apreciez ca a fost vorba doar de un puseu de adolescent, asta deoarece, la cei 18 ani ai lui, nu a mai avut niciodata probleme de comportament, iar la scoala are note bune. Chiar daca versiunea lui Rares asupra incidentului difera de relatarile din presa, am decis impreuna cu mama lui, fosta mea sotie, cu care fiul meu si locuieste in prezent, sa fim extrem de severi, de acum inainte, cu privire la anturajul si la programul acestuia. Sper ca Rares sa depaseasca cu bine aceasta intamplare si sa devina, dupa modelul parintilor sai, un cetatean corect si responsabil“.

Florin Secara a ajuns in Parlamentul Romaniei de pe locul III, in Colegiul 6 Adjud. El a reusit performanta de a trece, in numai doi ani, prin patru partide, respectiv PD-L, PMP, UNPR, iar acum este membru PNL.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Decizie stupefianta a Tribunalului Vaslui: mai multe inregistrari DNA din dosarul lui Buzatu au fost anulate. Chiar si inregistrarile cu denuntatorul Farmazon

Tribunalul Vaslui a decis, luni, ca mai multe inregistrari cu discutiile dintre baronul PSD Dumitru…

7 ore ago

Paris: Gerard Depardieu a fost interogat la sediul politiei pentru acuzatii de agresiune sexuala

Gerard Depardieu a fost retinut, luni, pentru interogatoriu, de politia franceza, cu privire la noi…

7 ore ago

Crucea Rosie decide sa nu suspende filiala rusa, in ciuda presupuselor legaturi cu masina de razboi de la Kremlin

Federatia Internationala a Societatilor de Cruce Rosie si Semiluna Rosie (IFRC) a decis sa nu…

7 ore ago

Experiment esuat in Columbia Britanica: dezincriminarea posesiei de droguri oprita, deoarece produce „frustrare” si „dezordine”

Columbia Britanica a oprit, brusc, dezincriminarea detinerii anumitor droguri ilicite, invocand frustrarea si „dezordinea” crescanda…

7 ore ago