„Folosirea salutului fascist previne infectia cu coronavirus”. Mesajul vicepresedintelui Senatului italian, politician de extrema dreapta

externe

Folosirea salutului fascist in locul traditionalelor strangeri de mana reprezinta cea mai buna metoda de prevenire a infectiilor cu noul tip de coronavirus, a declarat luni un politician italian de extrema dreapta, citat de DPA, informeaza Agerpres.

Sugestia facuta de Ignazio La Russa, fost ministru al Apararii si in prezent vicepresedinte al Senatului italian, s-a dorit a fi o gluma. „Sa nu dati mana cu nimeni, contagierea e letala. Folositi salutul roman, este antiviral si antimicrobian”, a scris Ignazio La Russa intr-un mesaj pe Twitter, la finalul caruia a adaugat trei emoji purtand masti sanitare.

Desi mesajul sau a fost foarte repede sters de pe Twitter, el a fost remarcat de multi utilizatori.

„Managerul meu pentru social media, Alfonso, a scris un mesaj sarcastic pe contul meu, dar este posibil ca sarcasmul despre noul virus sa poata sa para deplasat, asadar i-am cerut sa il stearga”, a explicat La Russa.

Miscarea anti-sistem Cinci Stele a publicat pe retelele de socializare o captura de ecran cu mesajul sters al lui La Russa, insotita de textul urmator: „Un singur cuvant: Rusine!”.

Ignazio La Russa, in varsta de 72 de ani, este membru al partidului Fratii Italiei, care isi are originea intr-o organizatie neofascista – Miscarea Sociala Italiana. A fost ministru al Apararii in perioada 2008 – 2011 in unul dintre guvernele conduse de Silvio Berlusconi.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: