politica

Fost europarlamentar: „A ajuns la mine zvonul ca debarcarea lui Ciuca e iminenta”. Cine i-ar putea lua locul

Cristian Preda, fost europarlamentatr PDL, a anuntat joi ca la varful politicii circula intens un zvon potrivit caruia „debarcarea lui Ciuca e iminenta”. 

„A ajuns la mine zvonul ca debarcarea lui Ciuca e iminenta. Va fi inlocuit cu un deputat european. Nu, Rares, nu cu tine…”, a scris Preda pe Facebook, ironizandu-l totodata pe Rares Bogdan.

Premierul Ciuca se afla in centrul unui scandal de plagiat, care a fost amplificat in ultima saptamana de dezvaluirile din G4Media, conform carora dosarul lui Ciuca a fost „aranjat” de un judecator, care a doua zi s-a pensionat. Sesizarile de plagiat au fost respinse.

Rezultatele evaluarii ministrilor ar urma sa fie prezentate saptamana viitoare, luni, a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Carbunaru.

„Din ceea ce cunosc, rezultatele evaluarii ministrilor vor fi prezentate saptamana viitoare, luni”, a declarat Carbunaru, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Palatul Victoria.

Totodata, ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Marcel Bolos, va prezenta vineri situatia detaliata a tintelor si jaloanelor din Planul National de Redresare si Rezilienta.

„Eforturile pe care ministrii le fac pentru a atinge tintele si jaloanele asumate de Romania in PNRR pentru trimestrul doi al acestui an continua intens. Sigur, este un volum de munca important – stim din precedentele trimestre acest lucru – si, asa cum domnia sa a promis – maine va prezenta situatia detaliata a acestor tinte si jaloane, asa cum ele trebuie atinse de Romania”, a spus Bolos.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Un turist turc, impuscat mortal la Ierusalim dupa ce a injunghiat un politist israelian

Un ofiter de politie a fost ranit moderat intr-un atac cu arma alba in Orasul…

44 de minute ago

Surse: Remaniere guvernamentala dupa alegerile locale. „Adrian Vestea sigur pleaca”

Dupa alegerile locale si europarlamentare, de pe data de 9 iunie, va avea loc o…

2 ore ago

O noua tragedie stupida in Romania. O fetita de 4 ani si bunica ei au murit dupa ce ar fi consumat peste stricat

O fetita de 4 ani si bunica ei au murit, luni, in Calarasi dupa ce…

19 minute ago

21 de ani de puscarie pentru spionaj in favoarea Rusiei. Un fost angajat al NSA si-a aflat pedeapsa

Un specialist in domeniul cibernetic care a lucrat pentru scurt timp la agentia ultrasecreta americana…

2 ore ago