Fostul deputat PSD Rizea dezvaluie ca ii dadea lui Iosif Buble 1.000 de lei lunar „fara factura, fara chitanta”: „Ioska, pentru ‘platitori'”

news

Cristian Rizea, fost deputat PSD, afirma ca il platea pe Iosif Buble, proprietarul site-ului stiripesurse.ro, cu 1.000 de lei pe luna, „fara factura, fara chitanta”. El sustine ca Buble incaseaza astfel de sume de la aproximativ 100 de parlamentari.

Intr-un text postat pe site-ul sau, in care scrie despre Dana Budeanu, Rizea mai afirma ca site-ul stiripesurse.ro ar fi detinut in realitatea de Gabriela Firea si Florentin Pandele. Budeanu, a carei prietenie cu Firea este de notorietate, publica zilnic pe acest site un asa-zis „Verdict politic” in care ii ataca pe adversarii PSD si ai Gabrielei Firea.

„In sfarsit am aflat cum ai ajuns sa-ti faci tu ‘Verdictul’ la acest site de stiri politice. De ce nu ne spui ca de fapt site-ul ‘Stiri pe surs’ este in realitate proprietatea cuplului Firea-Pandele, ziaristul Iosif Buble ramanand doar cu numele pentru a gestiona in continuare spagile pe care si le ia de la politicienii care vor sa apara si ei acolo cu un comunicat de presa sau cu o declaratie politica ?!

Asa cum facea si cu mine Iosif Buble, zis Ioska pentru ‘platitori’, caruia ii dadeam lunar 1000 ron, pentru mediatizarea actiunilor mele politice in cei 8 ani de zile ca parlamentar ! Totul fara factura, fara chitanta, Buble incasand banii cash asa cum face si azi de la aproximativ cei 100 de parlamentari clienti stabili pe care-i are !

Vedeti ce bine e sa fii ziarist acreditat la Parlament ? La un calcul sumar Iosif Buble castiga in jur de 20.000 eur cash bani neimpozabili ,majoritatea dintre parlamentari platind acest ‘abonament’ in ziua cand isi incaseaza salariul si suma forfetara de la casieria Parlamentului! Din acest motiv pe acest site ‘Stiri pe surse’ nu o sa vedeti niciodata vreun capitol din ‘Spovedania Lui Rizea’ sau detalii care sa-i deranjeze pe Smecherii care conduc din umbra Romania!”, a scris Rizea pe spovedanialuirizea.com.

Iosif Buble este sotul deputatului PSD Diana Tusa, care coordoneaza strategia de comunicare a PSD.

Fostul deputat PSD Cristian Rizea, condamnat definitiv la 4 ani si opt luni de inchisoare pentru trafic de influenta si spalare de bani, a scos o carte, ”Spovedania lui Rizea” in care acuza mai multi oameni de afaceri, politicieni, jurnalisti sau ofiteri din servicii ca sunt organizati in grupuri infractionale care au ”jefuit Romania”.

”Ce nu stiti voi , este ca in mai 2016 cei care au hotarat cele 6 candidaturi pentru sectoare au fost Dragnea si Coldea , pe vremea aceea foarte buni prieteni, acestia dandu-si girul si pentru Gabriela Firea! Domnule Coldea care a fost pretul primit in noaptea alegerilor cand ati decis impreuna cu Dragnea, sa-l dati castigator pe Dan Tudorache ? Poate unii isi mai amintesc ca la sectorul 1 rezultatul s-a decis in dimineata zilei urmatoare la o diferenta foarte foarte mica iar ‘connaisseurii’ stiu ce spun…. Acolo de fapt castigase Clotilde Armand de la USR … ”, scrie Rizea in cartea sa.

El a scris si despre petrecerile de la Monaco ale lui Calin Popescu Tariceanu.

Mi-aduc aminte ca in 2008 Dan Andronic si-a organizat chiar nunta acolo ,nas fiindu-i miliardarul Nicolae Dumitru ( Niro ) ! Atunci i-am vazut intamplator pe o parte dintre invitatii sai balacindu-se in piscina de la Monte Carlo Beach printre care Calin Popescu Tariceanu ( premier in functie in acel moment) insotit si de SPP , Bogdan Olteanu ,Cristian David si Vlad Moisescu . Acestia roiau in jurul lui Tariceanu atat la Guvern cat si in timpul liber VAMUIND toate combinatiile care apareau cu bani publici ! Alaturi de ei si un om de afaceri discret dar foarte apropiat de Calin Popescu Tariceanu si de interesele sale imobiliare si financiare ,pe numele sau Lucian Mateescu foarte bun prieten si cu Dan Andronic, dovada chiar dosarul de retrocedari in care au fost implicati!

Deloc intamplator pe Lucian Mateescu il regasim chiar in cercul de afaceri al celebrului Gigi Iaciu,unde printre altele, se implicase foarte tare in listarea la Bursa a companiei IMPACT ! Aflati in prim planul politicii in acea perioada , Bogdan Olteanu , Cristian David si Vlad Moisescu isi amenajasera in birourile de la Palatul Victoria in perioada 2005-2008 cand toti 3 aveau calitatea de ministri ( Bogdan Olteanu preluand in 2006 sefia Camerei Deputatilor ) chiar un teren de minigolf , ca deh ajunsesera si ei Barosani si vazusera multe filme americane …

Calin Popescu Tariceanu era deja un obisnuit al Coastei de Azur, el revenind si in vara lui 2011 alaturi de Dinu Patriciu si Sorin Rosca Stanescu pentru o croaziera cu fabulosul yacht de 60 metri pe care Patriciu si-l achizitionase si tocmai il lansase la apa preluandu-l de la Ancona din Italia acolo unde fusese construit ! Mi-aduc aminte ca i-au impresionat pe toti cei prezenti cand au ancorat yachtul botezat Darlings Danama in apropierea restaurantului Paloma Beach de unde au fost preluati cu un tender ( ambarcatiune mica ) de personalul restaurantului aflat in celebra locatie din Cap Ferrat !”, a mai scris Rizea.

Mai mult despre: ,

Comentarii: