Fotbal: Arabia Saudita este pregatita sa gazduiasca Cupa Mondiala din 2034, vara sau iarna

externe

yasser al misehal, arabia saudita

Presedintele Federatiei Saudite de Fotbal a confirmat miercuri ca tara sa este candidata pentru a gazdui Cupa Mondiala, relateaza Le Figaro.

Federatia Saudita de Fotbal a declarat ca este pregatita sa gazduiasca Cupa Mondiala din 2034, vara sau iarna, dupa ce FIFA a anuntat ca regatul din Golf este singurul candidat la organizarea turneului.

„Suntem pregatiti sa facem fata tuturor posibilitatilor,” a declarat marti seara presedintele sau, Yasser Al-Misehal, pentru AFP, la ceremonia de premiere a Confederatiei Asiatice de Fotbal (AFC) din Qatar. Candidatura Arabiei Saudite intervine la mai putin de un an de la organizarea primei Cupe Mondiale de iarna, in Qatar, tara vecina.

Temperaturile pot urca pana la 50 de grade Celsius vara in regiunea Golfului, una dintre cele mai calde din lume. „Exista multe tehnologii noi care fac posibila racirea sau adaugarea de aparate de aer conditionat pe stadioane, fara a mai mentiona ca multe orase din regat se bucura de o atmosfera foarte placuta vara”, a subliniat seful fotbalului saudit.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: