Categories: sport

Fotbalist roman luat cu Salvarea de la antrenamente. E in stare critica

Cristian Coroian, fostul atacant al CFR-ului si antrenor al echipei de fotbal Metalurgistul Cugir, se afla in stare critica, dupa ce a suferit un atac cerebral chiar in timpul unui antrenament.

Cristian Coroian, in varsta de 42 de ani, este internat la Sectia de Terapie Intensiva a Clinicii de Neurochirurgie Cluj-Napoca. Medicii spun ca el a suferit „un infarct cerebral ischemic”.

Directorul de ingrijiri al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Cluj-Napoca, Monica Costin, a declarat, miercuri pentru Mediafax ca sportivul nu a fost inca operat. „Pacientul (Cristian Coroian – n. r.) a fost internat la Neurologie miercurea trecuta, in 22 iulie, diagnosticul fiind infarct cerebral AVC ischemic carotidian stang, dupa care, doua zile mai tarziu a fost transferat la Sectia de ATI de la Neurochirurgie, unde se afla si in prezent. Inca nu a fost operat”, a spus Costin. Potrivit prosport.ro, medicii s-au declarat rezervati in privinta sanselor acestuia de a se recupera total.

Cristian Coroian are peste 400 de selectii in Liga 1. Ajuns la varsta la care nu mai putea evolua pe teren, fotbalistului i-a fost totusi greu sa se desprinda de marea sa pasiune motiv pentru care a ales sa urmeze meseria de antrenor. In prezent, el conduce Metalurgistul Cugir, formatie dintr-o liga inferioara.

Cristi Coroian isi obtinuse in luna iunie licenta Pro si acceptase misiunea de a incerca promovarea in liga secunda cu Metalurgistul Cugir.

FCM Targu Mures a fost prima echipa din cariera de antrenor a lui Coroian, in 2013, mai scrie prosport.ro. El a fost atunci inlocuit, la finalul sezonului, cu Edi Iordanescu, pentru ca nu reusise sa atinga obiectivul trasat de conducere: promovarea in prima liga.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
Gabriela Jianu

Share
Published by
Gabriela Jianu

Recent Posts

Anunt surpriza al Ucrainei, primele avioane F-16 sosesc imediat dupa Paste. Avioanele vin din Danemarca, Olanda, Norvegia si Belgia

Ucraina va incepe sa opereze cu avioane F-16 dupa Pastele ortodox din 5 mai, a…

13 ore ago

Revolta pe marginea unei afaceri urat mirositoare, in Tara Fagarasului. „Facem o Rosie Montana la Ucea, daca nu intelegeti!”

„Cea mai mare groapa de gunoi a Europei” ar urma sa fie amplasata in zona…

13 ore ago

Violenta izbucneste la UCLA in timp ce politia pune capat protestelor de la Universitatea Columbia din New York, arestand 280 de persoane

Tensiunile au crescut, miercuri, in campusurile americane, cand sustinatorii pro-israelieni au atacat o tabara de…

13 ore ago

Irlanda: Politia a desfiintat tabara de migranti din centrul Dublinului

In mijlocul unei dispute diplomatice cu Marea Britanie cu privire la repatrierea migrantilor, autoritatile irlandeze…

13 ore ago