Categories: externe

Francezii au pus mana pe ARME. Familie din Calais, ATACATA in propria curte de IMIGRANTI – VIDEO

Focuri de arma s-au auzit la Calais, in timp ce un grup de refugiati dezlantuiti s-a luptat cu localnicii in timpul unui miting pro-imigratie.

Scenele urate au inceput cand doi barbati au aparut in mijlocul multimii si au inceput sa strige la participanti, noteaza Daily Mail. Un grup de imigranti s-a rupt din multime pentru a se confrunta cu cei doi barbati. Curand, incidentele au degenerat, francezii fiind alungati din strada.

O femeie a incercat sa-i opreasca pe cei doi, in timp ce refugiatii aruncau cu tot felul de obiecte in interiorul curtii lor si le spuneau francezilor ca sunt „rasisti”. Spiritele s-au incins si mai rau cand unul dintre ei a scos o arma de vanatoare si a indreptat-o spre imigranti. Inca nu e clar daca s-a tras sau a fost doar un avertisment. Cert este ca s-a auzit un zgomot ca de impuscatura.

„O multime de oameni au crezut ca va fi folosita si a inceput debandada. Nu ar fi fost ceva inedit, pentru ca s-au mai folosit astfel de arme si inainte impotriva imigrantilor”, a spus un participant la actiune.

Vezi si: Imagini ale HAOSULUI creat de imigranti la Calais. Cum au reusit sa cucereasca un VAPOR – VIDEO

Un purtator de cuvant al politiei din Calais a spus ca au fost constienti de incident si ca vor studia materialele video pentru a vedea cine a incalcat legea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
Anghel Liviu

Share
Published by
Anghel Liviu

Recent Posts

Mii de protestatari la un nou miting impotriva lui Viktor Orban. Peter Magyar, prima amenintare serioasa la adresa premierului Ungariei

Mii de maghiari au protestat impotriva premierului nationalist Viktor Orban, duminica, in cadrul unui miting…

6 ore ago

Televiziunea Al Jazeera, inchisa in Israel. Conducerea postului va apela la ajutorul organizatiilor si instantelor internationale

Furnizorii israelieni de televiziune prin satelit si cablu au suspendat televiziunea din Qatar, Al Jazeera.…

13 ore ago

Noile „linii rosii” ale NATO. Occidentul va trimite trupe in Ucraina daca Rusia ataca si Republica Moldova

NATO a stabilit cel putin doua "linii rosii" care ar putea duce la o interventie…

13 ore ago

Karl Nehammer vrea teste ADN pentru imigrantii care incearca sa-si reunifice familiile in Austria. Opozitia considera masura drept electorala si populista

Cancelarul austriac Karl Nehammer vrea efectuarea de teste ADN in cazul rudelor persoanelor care beneficiaza…

10 ore ago