Funar: „Einstein, un ESCROC, a furat teoria relativitatii de la Eminescu. Germania este tara dacilor”

news

Interviu halucinant realizat de Adevarul cu fostul primar al Clujului, Gheorghe Funar. El sustine ca oculta iudeo-ungureasca incearca de milenii sa cotropeasca pamantul sfant al Daciei si ca tot ce ne inconjoara e o escrocherie evreiasca, de la lupoaica capitolina pana la incendiul din Colectiv.

Funar sustine ca Eminescu a fost omorat de evrei, dupa care  Einstein i-a furat teoria relativitatii.

„Dintre cei care au trait in ultimii 2.000 de ani pe planeta Pamant, dupa fiul Domnului se situeaza Mihai Eminescu ca genialitate. Stiti ca Mihai Eminescu este cel mai mare fizician al lumii? In fizica, Eminescu s-a ocupat de Teoria relativitatii si a scris primul pe planeta Pamant formula de calcul al vitezei luminii: V = M x C la patrat. A aparut plagiatorul ala, escrocul de Einstein, care zice ca E = M x C la patrat. Mi-a spus toate astea un profesor de fizica din Azuga, care a aflat si el de undeva de preocuparile lui Eminescu din domeniul fizicii.

Evreii au avut destule motive ca sa-l lichideze pe Eminescu, pentru ca s-a aflat in fruntea societatii Carpati, care avea ca obiectiv refacerea Daciei mari. El n-a fost nebun, n-a avut sifilis, astea sunt escrocherii evreiesti. L-au omorat evreii, l-au asasinat cu injectii si i-au prescris frectii cu mercur, sa-i intre si in piele o cantitate mai mare. Tot n-a murit Eminescu. Si atunci i-au dat cu o caramida in cap.

Nemtii au primit, pe filiera evreiasca, manuscrisele lui Eminescu. Le-au vazut marii lor fizicieni si au zis: ‘Noi nu riscam sa iesim in public cu aceste descoperiri ale lui Eminescu, ca, poate, cineva le afla si nu vrem sa ne facem de minune. Il stim pe unu’ Einstein, ii dam treburile astea sa le sustina el. Daca cineva descopera escrocheria care s-a facut, dam vina pe asta ca nu-i intreg la cap’.

Einstein a fost handicapat, pana pe la vreo trei-patru ani n-a vorbit, l-au dus la scoala, de-abia a trecut clasa. N-a luat Bacalaureatul, n-a intrat la facultate, n-a lucrat la niciun laborator de fizica, nicaieri, ca era handicapat si cand a fost mai mare. Cand a spus teoria in prima conferinta de presa, ziaristii l-au intrebat: ‘Domnu’ Einstein, dumneata ai fost un handicapat, te-ai chinuit prin scoala, n-ai Bacul, domnule! n-ai scris un rand in domeniul fizicii ca nu esti in stare. Domne, de unde ai asta?’. Si stii ce raspuns a dat? Zice: ‘Am visat’. Pai poti sa visezi daca esti handicapat?”, a declarat Funar pentru Adevarul.

Despre Germania, tara natala a lui Einstein, spune ca numele ei este de fapt „tara dacilor”. ”Germania e Deutschland, care, in traducere, ce inseamna? Tara Dacilor. Daca il intrebati pe evreul asta cu nume nemtesc, Klaus Iohannis, stiti ce va raspunde: ‘Ich bin deutsch’. ‘Eu sunt dac’. Asa raspunde orice neamt. Ei recunosc in istoria tarii ca stramosii lor sunt geto-dacii, dar si acolo au lucrat putin evreii si in loc de geti le zic goti”, a explicat Funar.

De altfel tot geto-dacii sunt responsabili si de descoperirea Americii. „In jurul anului 4.000 i.Hr., bunul Dumnezeu le-a dat porunca stramosilor nostri geto-daci sa populeze planeta Pamant. Toate popoarele lumii au ca stramosi geto-dacii. Mai intai s-au raspandit in toata Europa. Apoi s-au dus in nordul Africii, Orientul Apropiat, India, China, Japonia. Asta a fost prima roire a lor. Da, de ce va mirati? Inclusiv japonezii au ca stramosi geto-dacii. Scrierea chineza si japoneza o gasiti pe placile de aur de la Sinaia, turnata cu cateva mii de ani inainte de Hristos.

(…) In a doua roire a stramosilor nostri geto-daci, in jurul anului 2.000 i. Hr., au plecat in toata Africa, s-au dus in Australia si au populat cele doua Americi. Au facut harti de deplasare, inclusiv in Americi, iar copia unei harti facute de geto-daci a intrat in posesia unui escroc de care ati auzit, unul Cristofor Columb. Asta a avut harta geto-dacilor in buzunar si s-a dus si i-a pacalit pe regii Spaniei, Portugaliei si s-a dus sa descopere Americile, dar avea harta in buzunar”.

Teoriile lui FunarTeoriile lui Funar. Ce crede despre tragedia de la #Colectiv si cum argumenteaza ca Iohannis este, de fapt, dac. Articolul complet poate fi gasit aici: bit.ly/primarii_nostri

Posted by Adevarul on Thursday, March 10, 2016

Gheorghe Funar a fost primar al Clujului timp de 12 ani, intre 1992 si 2004.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: