externe

Furie la Kremlin dupa anuntul privind deblocarea ajutorului pentru Kiev: „SUA provoaca Ucraina la noi ostilitati, pana la ultimul ucrainean”

Prin acordarea de ajutor Ucrainei, SUA permit Kievului sa continue ostilitatile de pe urma carora Washingtonul profita in mod direct, a declarat purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, relateaza Tass.

Comentand ultimul proiect de lege al SUA privind alocarea de ajutor financiar Ucrainei, el a spus: „Din cauza luptelor politice din interiorul Washingtonului, ei cauta diferite modalitati pentru a continua sa ofere ajutor Ucrainei”.

„In orice caz, oricare ar fi modalitatea de acordare a acestui ajutor, de facto, este vorba de a provoca Ucraina la noi ostilitati pana la ultimul ucrainean, punand bani garantati in buzunarele SUA”, a declarat purtatorul de cuvant al Kremlinului.

Potrivit acestuia, „indiferent de ce spune cineva, americanii nu uita de ei insisi”. „Si orice regim [de ajutorare a Ucrainei] aloca in primul rand fonduri care raman in complexul militar-industrial american, apoi este platit sub forma de impozite catre guvernul american si asa mai departe”, a subliniat Peskov.

Potrivit acestuia, „Ucraina trebuie acum sa lupte nu doar pentru el (ajutorul oferit – TASS), ci trebuie sa lupte pana la ultimul ucrainean”.

„Ucraina este, de asemenea, impovarata de datorii. O politica coloniala favorita a Statelor Unite”, a subliniat purtatorul de cuvant.

Urmareste-ne si pe:
Victor Mihalache

Share
Published by
Victor Mihalache

Recent Posts

Anunt surpriza al Ucrainei, primele avioane F-16 sosesc imediat dupa Paste. Avioanele vin din Danemarca, Olanda, Norvegia si Belgia

Ucraina va incepe sa opereze cu avioane F-16 dupa Pastele ortodox din 5 mai, a…

10 ore ago

Revolta pe marginea unei afaceri urat mirositoare, in Tara Fagarasului. „Facem o Rosie Montana la Ucea, daca nu intelegeti!”

„Cea mai mare groapa de gunoi a Europei” ar urma sa fie amplasata in zona…

10 ore ago

Violenta izbucneste la UCLA in timp ce politia pune capat protestelor de la Universitatea Columbia din New York, arestand 280 de persoane

Tensiunile au crescut, miercuri, in campusurile americane, cand sustinatorii pro-israelieni au atacat o tabara de…

10 ore ago

Irlanda: Politia a desfiintat tabara de migranti din centrul Dublinului

In mijlocul unei dispute diplomatice cu Marea Britanie cu privire la repatrierea migrantilor, autoritatile irlandeze…

11 ore ago