Furioasa, Corina Cretu il da de gol pe Dragnea. Seful PSD i-a mintit „cu tupeu” pe Timmermans si pe liderii socialisti

politica

Felix Rache, fost purtator de cuvant al premierului Mihai Tudose si actual strateg de comunicare al Pro Romania, dezvaluie o minciuna spusa de Liviu Dragnea liderilor europeni socialisti in cadrul uni eveniment de la Madrid.

Dragnea le-a spus liderilor socialisti ca ii pare rau de jignirile unor „colegi” la adresa Corinei Cretu, sustinand ca nu stie ce fac cei din PSD. Cel mai probabil, aceasta informatie a ajuns la Rache prin intermediul Corinei Cretu, care a fost prezenta la Congresul socialistilor de la Madrid. „Dragnea minte la tupeu. Daca nasul lui Dragnea ar creste dupa fiecare minciuna nu i s-ar mai vedea mustata de nas”, afirma Rache.

„Aseara, la Madrid, Dragnea a luat cuvantul la ‘Leaders Dinner’. A zis ca are o datorie de onoare sa ii multumeasca Corinei Cretu pentru ajutor si ca ii pare rau ca jignirile unor colegi au adus-o in starea de a parasi partidul, fara sa inteleaga tensiunea din societate.

Povestea asta cu ‘colegii’ care o jignesc pe Corina Cretu si el isi cere scuze este atat de ‘Dragnea trade mark’ incat acum o exporta si in Europa. De la ‘nu stiu eu ce fac ei la Guvern’ a trecut la ‘nu stiu eu ce fac ei la partid’. E ca o nevasta: stie doar ce vrea, ce o intereseaza. Ca stil personal, Dragnea nu minte ca Basescu. La Dragnea simti ca te minte, pe Basescu il mai si credeai din cand in cand…

Dragnea minte la tupeu. Daca nasul lui Dragnea ar creste dupa fiecare minciuna nu i s-ar mai vedea mustata de nas.

P.S. Poate data viitoare ne spune Dragnea si noua, nu numai celor din PES, care sunt colegii lui care mai gusta ceva, de emotie, inainte de o emisiune tv si ies din Iinia partidului. Vrem sa ii stim, poate spun adevarul”, anunta Felix Rache, strategul de comunicare al Pro Romania.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: