Furios, Serban Nicolae o desfiinteaza pe Firea: „A ramas fara serviciu, a ramas pe dinafara si vrea in Parlament la adapost”

politica

Senatorul Serban Nicolae a lansat atacuri dure la adresa Gabrielei Firea, marti, intr-o conferinat de presa a PER, noul sau partid. El a sugerat ca atat Firea cat si fostii primari PSD din Capitala au probleme penale, de aceea s-au pus pe listele parlamentare.

Nicolae a declarat ca pe lista PSD Bucuresti se afla „cei infranti la alegerile locale pentru a fi pusi la adapost in Parlament”. Nicolae se refera la Gabriela Firea, Daniel Tudorache, Gabriel Mutu si Daniel Florea.

„S-a spus ca nu am fost propus de nicio organizatie din Bucresti. Niciunul dintre actualii parlamentari de Bucuresti nu a fost propus pe liste. Nu au fost sedinte. Propunerile au fost facute de pierzatorii alegerilor locale. Omeneste pot sa-i inteleg, au ramas fara serviciu, au ramas pe dinafara si isi cauta loc in Parlament. E oferta lor pentru bucuresteni: ‘Daca nu ne-ati vrut primari, revenim ca parlamentari'”, a atacat Serban Nicolae.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat, luni seara, afirmatia lui Serban Nicolae potrivit careia excluderea sa de pe listele de candidati la alegerile parlamentare echivaleaza cu scoaterea lui Hagi din echipa la Mondialele din 94: ”Si Hagi, fiind Hagi, mai mergea la antrenamente cu colegii, avea planuri impreuna cu colegii, faceau scheme impreuna cu colegii”.

Marcel Ciolacu a fost intrebat, luni seara, la B1 TV despre lipsa de pe listele de candidati a lui Serban Nicolae si faptul ca acesta s-a comparat cu Hagi si a raspuns: ”Si Hagi, fiind Hagi, mai mergea la antrenamente cu colegii, avea planuri impreuna cu colegii, faceau scheme impreuna cu colegii, ca si Hagi presupun ca nu dadea atatea goluri daca restul de colegi nu-i dadeau pase. Si politica este un joc de echipa. Daca nici organizatie din Bucuresti, de la niciun sector, nu a venit cu propunerea de a te regasi pe lista, pentru mine a fost un mare semn de intrebare. Pana sa se supere Serban, ar trebui sa fie si pentru el acest semn de intrebare”.

Ciolacu si-a exprimat regretul ca nu mai este coleg cu Serban Nicolae, insa a precizat ca nici Gabriela Firea, ca presedinte al PSD Bucuresti si niciunul dintre presedintii filialelor de sector ale PSD nu l-au propus pe Nicolae drept candidat pentru inca un mandat de parlamentar.

Mai mult despre: ,

Comentarii: