Gabriela Firea arunca la gunoi trandafirii pesedisti. Are o noua sigla electorala

politica

Gabriela Firea incearca din rasputeri sa evite asocierea cu simbolurile PSD desi candideaza in numele acestui partid la alegerile locale si urmareste sa devina prim-vicepresedinte al PSD.

Vineri seara, Firea a postat pe pagina sa de Facebook o noua sigla electorala si un nou slogan. „Oamenii pe primul loc”, noul slogan al lui Firea, este insotit de o sigla care nu are nicio legatura cu cea a PSD, celebrii trei trandafiri.

De altfel, si in campania de afisaj a Gabrielei Firea nu apar nicaieri initialele PSD  sau sigla partidului.

Firea a anuntat insa ca va candida la congresul PSD pentru functia de prim-vicepresedinte al partidului.

INSCOP a dat publicitatii, vineri, date din sondajul realizat in Bucuresti din care reiese ca Nicusor Dan va castiga alegerile la mare distanta fata de Gabriela Firea. Candidatura lui Traian Basescu nu il afecteaza semnificativ pe Nicusor Dan.

Astfel, Nicusor Dan ar obtine la alegerile din 27 septembrie votul a 46,3% dintre cei care au spus ca vor vota. Procentul bucurestenilor care intentioneaza „sigur” sa voteze este de 51%.

Gabriela Firea ar obtine doar 38,9%, in timp ce Traian Basescu este cotat la 8,4%.

54,4% dintre bucuresteni s-au declarat nemultumiti si foarte nemultumiti de activitatea Gabrielei Firea ca primar.

Daca Traian Basescu nu va candida sau se va retrage, alegatorii sai vor vota in proportie de 56,7% cu Nicusor Dan si doar 1% cu Gabriela Firea. 40,2% sunt nehotarati catre cine dintre cei doi contracandidati sa isi dea votul.

Sondajul INSCOP Research a fost realizat la comanda PNL. Datele au fost culese in perioada 23 iulie – 8 august 2020. Metoda de cercetare: ancheta sociologica pe baza unui chestionar.

Mai mult despre:

Comentarii: