Gabriela Firea promite noi pomeni electorale pentru a fi votata: cardul pentru tineret, prin care tinerii ar urma sa beneficieze de reduceri de preturi

politica

Gabriela Firea, promisiuni, tineri, reduceri, card, candidatura

Aflata in sondaje mult in urma lui Nicusor Dan, Gabriela Firea, candidata PSD la Primaria Capitalei, nu pregeta sa apeleze la vesnica solutie a partidului din care face parte, inainte de alegeri: promisiunile electorale.

Cu prilejul Zilei Nationale a Tineretului, marcata in fiecare an la data de 2 Mai, fosta sefa a lui Stefan Godei, soferul responsabil de „azilele groazei”, le-a promis tinerilor din Bucuresti ca va continua proiectele demarate in mandatul anterior.

Printre facilitatile promise de Gabriela Firea tinerilor se numara: cardul pentru tineret, prin care tinerii ar urma sa beneficieze de reduceri, centre pentru tineret, programe si centre de consiliere antidrog, targuri de job-uri pentru studenti.

„Promit sa va fiu in continuare un partener loial, sa va ascult si sa va sustin sa mergeti mai departe, pentru ca doar impreuna vom reusi”, a transmis scris Gabriela Firea, pe pagina de Facebook.

Reamintim ca Firea a fost desemnata candida PSD la Primaria Generala, dupa ce coalitia de guvernare a renuntat sa-l mai sprijine pe medicul Catalin Cirstoiu. Ea candideaza, totodata, si pentru functia de consilier municipal, dar si pentru cea de europarlamentar si, zic gurile rele din PSD, nu ar fi exclus sa candideze la toamna si pentru cea de presedinte al Romaniei, evident, dupa ce-l va trimite pe Marcel Ciolacu acolo unde ii este locul – la covrigarie.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: