Categories: news

Gadea baga spaima-n pensionari: „Daca nu se intampla nimic, eu PLEC din Romania”

Directorul Antena 3, Mihai Gadea, a anuntat, miercuri seara, ca are de gand sa plece din Romania daca judecatoarea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu la 10 ani de inchisoare nu va fi pedepsita.

Antena 3 duce o campanie foarte dura impotriva judecatoarei Camelia Bogdan, magistratul care l-a condamnat pe Dan Voiculescu la 10 ani de inchisoare. Postul o acuza ca a participat la un seminar organizat in Poiana Brasov de Ministereul Agriculturii, parte vatamata in dosarul care l-a trimis pe Voiculescu la inchisoare.

Antena 3 a obtinut de la  Curtea de Apel Bucuresti o informare conform careia presedintele Sectiei a II-a penale ”nu a fost informat, niciodata, de doamna judecator Camelia Bogdan, in legatura cu eventuala remunerare a prestatiilor domniei sale la diferite programe de formare profesionala”. Mai mult, ”nu a fost regasit un aviz de incuviintare a participarii domniei sale la acest proiect”, mai spune Antena 3.

Satisfacut, Mihai Gadea, dupa ce s-a plans ca „unii dintre noi sa afla inchisoare cu condamnari groaznice”, asteapta acum ca judecatoarea sa fie pedepsita.

”Daca in urma acestor evidente nu se intampla nimic, eu plec din Romania”, a promis Mihai Gadea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Recent Posts

Nicusor Dan continua sa o ignore pe Firea: „Eu concurez direct cu Piedone, nu se va retrage”. Cum explica succesul lui Piedone in randul bucurestenilor

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat intr-un interviu pentru Prima TV ca sunt doua explicatii…

11 minute ago

Conflict intre romi si militari ucraineni in Transcarpatia. Cand militarii au deschis focul, agresorii au luat-o imediat la fuga – Video

Joi noapte a avut loc o ciocnire intre romi si militari ucraineni in regiunea Transcarpatia…

34 de minute ago

Surse palestiniene: Hamas va anunta in urmatoarele ore ca accepta propunerea israeliana privind incetarea focului si eliberarea ostaticilor

Hamas va anunta in urmatoarele ore ca accepta ultima propunere israeliana privind incetarea focului si…

2 ore ago

Nicusor Dan locuieste cu chirie in Bucuresti. Sotia, din Vaslui, vrea sa aiba casa lor, insa „n-am avut nici bani, nici timp sa cautam o casa”

Primarul general Nicusor Dan, care locuieste cu chirie in Bucuresti, sustine ca nu are ca…

6 minute ago

Locuri de lux pe zborurile de linie. Capsula cu 2 locuri pentru „o priveliste captivanta asupra mediului extern al aeronavei in timpul zborului”

O firma privata de inginerie aerospatiala, Windspeed Technologies, a proiectat o capsula de sticla, cu…

O oră ago

Suedia, „la un nivel de teroare de patru din cinci”. 100.000 de vizitatori, la Malmo, pentru Eurovision

Suedia se pregateste pentru Eurovision cu masuri de securitate sporite. Tara se afla deja in…

2 ore ago