Gadea explica de ce au DISPARUT „like”-urile lui Iohannis: „Oamenii aia nu exista, sunt conturi fantoma”

news

Directorul Antena 3, Mihai Gadea, lanseaza o noua teorie a conspiratiei. El sustine ca cei 20.000 de oameni care au dat „unlike” paginii lui Klaus Iohannis nu exista, fiind de fapt „conturi fantoma” inchise de „cineva”.

Gadea a declarat, la Sinteza Zilei, ca a fost si el curios ce se intampla cu „like”-urile care dispar de pe pagina presedintelui. Iata la ce concluzie halucinanta a ajuns.

„I-am intrebat pe cei care sunt specialisti in IT despre ce este vorba. Este ceva foarte simplu. Cineva a cumparat la un moment dat niste like-uri pentru Facebook-ul lui Klaus Iohannis. E foarte simplu, oricime poate cumpara like-uri. A cumparat like-urile pentru a astepta momentul potrivit sa spuna ‘uite, dom’le, cum il parasesc toti’.  Pentri ca printr-un program pe internet, foarte simplu, inchizi paginile de Facebook respective, le inchizi conturile fantoma pe care le-ai creat si ele dispar nu stiu cate pe minut. Ele dispar si zici ‘uite, dom’le, cum il parasesc oamenii de pe Facebook'”, a explicat Gadea la Sinteza Zilei de joi.

Aproximativ 20.000 de fani ai paginii lui Klaus Iohannis au dat „unlike” dupa ce presedintele a declarat ca evacuarea Antenelor este o „abordare heirupista a ANAF”. „„Eu cred ca ati ajuns intr-o situatie neplacuta si inutila. In primul rand, cred ca libertatea de exprimare in media nu poate fi suprimata pentru banale motive administrative. In al doilea rand, aceasta abordare heirupista a ANAF mi se pare cel putin nepotrivita, daca nu discutabila”, a spus presedintele.

De asemenea, Iohannis s-a confruntat si cu un val urias de critici, inregistrandu-se la ultima sa postare aproximativ 8.000 de comentarii extrem de acide la adresa declaratiilor sale in favoarea Antenelor.

iohannis fb

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: