Categories: news

Gadea incita la ura impotriva profesoarei Tunegaru pentru a-i face pe plac Gabrielei Firea: „Puneti-i poza pe ecran sa stie lumea ca-i o mincinoasa”

Realizatorul emisiunii „Sinteza zilei”, Mihai Gadea, a cerut, marti seara, ca fotografia profesoarei Cristina Tunegaru sa fie afisata pe ecranele televizoarelor, „sa stie lumea ca e o mincinoasa”.

Gadea a avut-o invitata in emisiune de Gabriela Firea, care a tinut sa explice ca nu a avut nicio legatura cu faptul ca profesoara Cristina Tunegaru a fost data afara din scoala. „Am rugat-o pe colega mea care e director de cabinet sa o sune pe doamna profesor, dupa ce s-au stins valurile de atacuri la adresa mea, pentru a ne intalni. Chiar doresc sa o cunosc, mai ales ca avem ce impartasi, din punctul meu de vedere, ca fost om de catedra.

Din nefericire, nu a raspuns la telefon, i-a lasat un mesaj doamnei profesoare, sa ii spuna ca este din partea mea si ca o invit la o intalnire, dar nu a raspuns inapoi. Eu in continuare imi exprim disponibilitatea si dorinta de a o cunoaste, de a discuta despre problemele educatiei, invatamantului. Eventual, chiar de a stabili o colaborare pe viitor, pentru ca sunt foarte interesata sa ma implic in problemele sistemului de educatie din Capitala”, a spus Gabriela Firea pentru Antena 3.

Primarul general s-a plans apoi ca pe Facebook are loc o „campanie negativa la adresa” sa si a calificat faptul drept „regretabil, dureros”. In acel moment, Mihai Gadea, a cerut ca fotografia profesoarei sa fie difuzata pe ecranele televizoarelor, „sa stie lumea ca e o mincinoasa”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Amenintat cu un mandat de arestare pentru crime de razboi, premierul Netanyahu acuza Curtea Penala Internationala ca „neaga dreptul Israelului la autoaparare”

Premierul Benjamin Netanyahu a acuzat marti Curtea Penala Internationala (CPI) de la Haga ca incearca…

3 minute ago

Incendiul declansat de explozia unei butelii de gaz a ucis opt oameni intr-un restaurant din Beirut – VIDEO

Un incendiu provocat de explozia unei butelii de gaz a ucis marti cel putin opt…

19 minute ago

Belgradul sfideaza din nou Occidentul. Un apropiat al Moscovei a fost numit in functia de vicepremier, el a fost decorat de insusi Putin

Noul guvern al Serbiei va include un fost sef al serviciilor de informatii care a…

11 ore ago

Protest in Cisiordania: Palestinienii au aruncat cu pietre in masinile diplomatilor UE

Un grup de studenti palestinieni a intrerupt, marti, o intalnire a diplomatilor Uniunii Europene in…

12 ore ago

Rusia a infiintat „politia cartilor”. Literatura, odata cu statut special, va fi de acum cenzurata

Un nou „consiliu de experti” infiintat in Rusia foloseste o lege veche de un deceniu…

12 ore ago